Αυτός μάλιστα. Είναι ο φίλος που θέλουμε όλοι. Με 1.000.000 όλοι θα θέλαμε για κολλητό τον George Clooney. Υπάρχει αντίρρηση; Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δε συμπαθούν τον George Clooney, μάλλον δεν είναι καλή στιγμή για σένα. Διότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Ο επιτυχημένος σταρ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευλογημένος. Είναι γοητευτικός, έχει γνωρίσει […]

Αυτός μάλιστα. Είναι ο φίλος που θέλουμε όλοι. Με 1.000.000 όλοι θα θέλαμε για κολλητό τον George Clooney. Υπάρχει αντίρρηση;

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δε συμπαθούν τον George Clooney, μάλλον δεν είναι καλή στιγμή για σένα. Διότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Ο επιτυχημένος σταρ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευλογημένος. Είναι γοητευτικός, έχει γνωρίσει τη δόξα, έχει αμέτρητα ποσά στον προσωπικό του λογαριασμό, είναι ένας έξυπνος επιχειρηματίας αλλά ως ομπρέλα πάνω απ’ όλα αυτά τα καλύπτει μία συγκεκριμένη ταυτότητα: Εκείνη του καλού φίλου. Η πίστη στους κολλητούς. Το γνώρισμα που ξεχωρίζει τον πραγματικό άνδρα.

Μάλιστα μία ιστορία από το 2013 έρχεται να το επιβεβαιώσει. Ήταν η εποχή που χάρισε στους 14 στενούς του φίλους το ποσό του 1.000.000 δολαρίων.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο GQ και αποκάλυψε πως μετέφερε σε 14 χαρτοφύλακες μάρκας Tumi τα 14.000.000 δολάρια μέσα σ’ ένα φορτηγάκι. Την επόμενη μέρα κάλεσε τους φίλους του και τους έδειξε έναν χάρτη με σημειωμένους τους προορισμούς που είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί μαζί τους. «Ήμουν ανύπαντρος και χωρίς οικογένεια τότε και όλοι μεγαλώναμε. Σκέφτηκα λοιπόν ότι αυτοί οι τύποι ήταν το μόνο που έχω. Όταν ήμουν άφραγκος κοιμήθηκα στους καναπέδες τους και όταν τους χρειάστηκα ήταν πάντα εκεί. Χωρίς εκείνους δεν θα είχα τίποτα σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ιστορία την είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν και ο Rande Gerber που μαζί με τον George Clooney δημιούργησαν την τεκίλα Casamigos, η οποία πωλήθηκε πριν 3 χρόνια για 1 δις δολάρια.

Fun fact: Αυτό έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2013 και έναν χρόνο αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014, ως σύμπτωση, ο George Clooney παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ