Η πανδημία του νέου κορωνοϊού «πάγωσε» τις περισσότερες μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ από την περασμένη Άνοιξη, αλλά η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes για το 2020 αναφορικά με τις γυναίκες καλοπληρωμένες ηθοποιούς. Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς για το 2020 και το απολαμβάνει. Η […]

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού «πάγωσε» τις περισσότερες μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ από την περασμένη Άνοιξη, αλλά η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes για το 2020 αναφορικά με τις γυναίκες καλοπληρωμένες ηθοποιούς.

Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς για το 2020 και το απολαμβάνει.

Η επέλαση της πανδημίας του Covid-19 έχει αλλάξει τις ισορροπίες στις ζωές μας. Άπαντες έχουν επηρεαστεί, άλλοι θετικά και άλλοι αρνητικά. Η βιομηχανία του θεάματος προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και το γεγονός πως οι κινηματογράφοι έχουν κλείσει τις πόρτες τους, η μικρή οθόνη είναι η απόλυτη κυρίαρχη.

Αυτό έχει φέρει ως αποτέλεσμα την αναπροσαρμογή συμβολαίων και δεδομένων, με την λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών να την συμπεριλαμβάνουν εκείνες οι γυναίκες που επένδυσαν στη μικρή οθόνη και στο streaming. 

Μία εξ αυτών η Sofia Vergara.

Η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes για το 2020 αναφορικά με τις γυναίκες καλοπληρωμένες ηθοποιούς. Το ποσό των 43.000.000 δολαρίων ήταν αρκετό για να την οδηγήσει στην πρώτη θέση, με την τηλεοπτική σταρ να ηγείται ενός κύματος αμοιβών που κατευθύνονται στη μικρή οθόνη. Η πρωταγωνίστρια του Modern Family κερδίζει 500.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο ενώ ως κριτής ταλέντων στο America’s Got Talent προσθέτει στο λογαριασμό της το ποσό των 10.000.000 δολαρίων ανά σεζόν. Αν βάλεις στο παιχνίδι και τους χορηγούς, τότε αντιλαμβάνεσαι πως το ποσό ανεβαίνει κατακόρυφα.

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού «πάγωσε» τις περισσότερες μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ από την περασμένη Άνοιξη, κάτι που είχε αντίκτυπο στα εισοδήματα των μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, αφού εκτός των αμοιβών τους παίρνουν και μπόνους από τα εισιτήρια που κόβονται στους κινηματογράφους.

Όλες οι ηθοποιοί της κατάταξης έχουν κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους από την τηλεόραση ή το video on demand, συμπεριλαμβανομένης της διακεκριμένης, Meryl Streep, (5η θέση, 24 εκατομμύρια).

Συνολικά, οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στον κόσμο για το 2020 συγκεντρώνουν εισοδήματα 254 εκατομμύρια δολάρια (από τον Ιούνιο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020), ένα ποσό μειωμένο κατά 20% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και σε αυτό συνετέλεσε η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η λίστα με τις ηθοποιούς που βρίσκονται στη φετινή λίστα του Forbes:

1. Sofia Vergara (43 εκατομμύρια δολάρια)

2. Angelina Jolie (35,5 εκατομμύρια)

3. Gal Gadot (31,5 εκατομμύρια)

4. Melissa McCarthy (25 εκατομμύρια

5. Meryl Streep (24 εκατομμύρια)

6. Emily Blunt (22,5 εκατομμύρια)

7. Nicole Kidman (22 εκατομμύρια)

8. Ellen Pompeo (19 εκατομμύρια)

9. Elisabeth Moss (16 εκατομμύρια)

10. Viola Davis (15,5 εκατομμύρια)

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик