Ο Γιώργος Τσαλίκης θα μπορούσε να ήταν ο παρουσιαστής του Big Brother. Για λόγους που ξέρει αυτός και η παραγωγή, η συνεργασία που μάλιστα υπήρχε και συμβόλαιο δεν προχώρησε. Η συνέχει γνωστή με εξώδικα και εκατέρωθεν δηλώσεις και τελικά πριν η υπόθεση πάει στα δικαστήρια, ο ΣΚΑΙ έκανε πίσω. Προφανώς γιατί τελικά θα πλήρωνε και […]

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα μπορούσε να ήταν ο παρουσιαστής του Big Brother. Για λόγους που ξέρει αυτός και η παραγωγή, η συνεργασία που μάλιστα υπήρχε και συμβόλαιο δεν προχώρησε.

Η συνέχει γνωστή με εξώδικα και εκατέρωθεν δηλώσεις και τελικά πριν η υπόθεση πάει στα δικαστήρια, ο ΣΚΑΙ έκανε πίσω. Προφανώς γιατί τελικά θα πλήρωνε και έκανε μια πρόταση στον Τσαλίκη για να τελειώσει το όλο θέμα. Και όπως όλα δείχνουν είναι σε καλό δρόμο.

Αλλά στο ξαφνικό μπήκαν στην μέση οι τωρινοί παρουσιαστές του Big Brother, και έριξαν λάδι στην φωτιά.

Οι Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο πρωινό του ΑΝΤ1 έκαναν κάποιες δηλώσεις που έκαναν κυριολεκτικά Τούρκο τον τραγουδιστή που δια μέσου του λογαριασμού του στο instagram έδωσε την δική του απάντηση.

Ο Χάρης Βαρθακούρης πήρε θέση σε αυτήν την κόντρα.

Τι δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης στα παρασκήνια του J2US σε ερωτήσεις που του έγιναν on camera από για την εκπομπή «Τι λες τώρα!»

«Το έθεσες πιο έξυπνα. Είμαι στο στρατόπεδο του συναδέλφου γιατί μπορεί να γνωρίζω και δύο τρία παρασκηνιακά πράγματα.»

«Ναι, θεωρώ ότι είμαι πιο επιτυχημένος παρουσιαστής του Big Brother. Δεν αρκεί;»

Το ιστορικό της διαμάχης Τσαλίκη με Γκουντάρα και Κάκκαβα.

«Μόλις μου έστειλαν τη συνέντευξη που έδωσαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο πρωινό του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος και την αξιοπρέπεια μου.

Αυτό θα κάνω και σήμερα. Όμως πραγματικά αυτό το σημερινό με ξεπέρασε. Το 2021 ένας άνθρωπος τολμάει να μιλήσει και να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος του οποίου καταπατήθηκε το συμβόλαιο του… Εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά και λέτε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ότι είμαι εμμονικός. Δηλαδή είστε αυτοί οι τύποι που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, ειδικά αυτές τις μέρες, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς. Δεν έχω τι να πω. Πραγματικά ντροπή σας! Ντροπή σας! Λυπάμαι τόσο πολύ. Λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα και μηνύσιμα.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Σε αυτό το επίπεδο να φτάσω, να πέσω. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε. Θα λέμε την αλήθεια μας. Εσείς ας μας βγάζετε τρελούς γιατί έτσι σας συμφέρει. Δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί. Λυπάμαι, ντροπή σας»!

Τι είπαν για τον Τσαλίκη.

Γκουντάρας: Να καλέσετε τον Τσαλίκη να σας πει για τα ψυχολογικά του

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά μίλησαν στο Πρωινό για τον Γιώργο Τσαλίκη, την συνεργασία τους και τις δύσκολες στιγμές τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ