Οι Ράδιο Αρβύλα με το αστείρευτο χιούμορ και τις ατάκες τους μας χαρίζουν στιγμές γέλιου σχολιάζοντας τα καθημερινά δρώμενα. Μέσα από την συχνότητα  του ΑΝΤ1 τελικά, θα τους ξαναδούμε να δίνουν το δικός τους στίγμα στο σχολιασμό της καθημερινότητας; Μετά από 13 χρόνια παρουσίας της εκπομπής να μας κρατά παρέα με το μοναδικό τρόπο να […]

Οι Ράδιο Αρβύλα με το αστείρευτο χιούμορ και τις ατάκες τους μας χαρίζουν στιγμές γέλιου σχολιάζοντας τα καθημερινά δρώμενα. Μέσα από την συχνότητα  του ΑΝΤ1 τελικά, θα τους ξαναδούμε να δίνουν το δικός τους στίγμα στο σχολιασμό της καθημερινότητας;

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας της εκπομπής να μας κρατά παρέα με το μοναδικό τρόπο να αποτυπώνει τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά. Με την εκπομπή να έχει αλλάξει αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς έχει βγει αλώβητη από αυτές τις μετακινήσεις. Κερδίζοντας το στοίχημα έχει καταφέρει να μην απογοητεύσει μετά από 13 χρόνια παρουσίας.

Το OPEN είχε και τον πρώτο λόγο, όμως, ο ΑΝΤ1 που αποτελεί το «σπίτι» του Κανάκη από τις εποχές του Α.Μ.Α.Ν. έκανε εντυπωσιακή ρελάνς και πήρε το πολυπόθητο «ναι».

Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει μάλιστα αυτές τις ημέρες το τρέιλερ.

Η εκπομπή τους στο Αντ1 θα προβάλλεται στις 20.00 και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα δελτία ειδήσεων, αλλά και ορισμένες τηλεοπτικές σειρές.

Στόχος του καναλιού είναι να πετύχουν μεγαλύτερα νούμερα στην ζώνη 20.00-21.00, που δίνει σκυτάλη στην PRIME TIME. Εκεί γίνεται η μεγάλη μάχη των καναλιών. Έτσι οι ΄άνθρωποι του καναλιού περιμένουν να αποκτήσουν πλεονέκτημα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ