Ο διάσημος επιστήμονας παρατηρούσε το παραμικρό, ώστε να προσπαθήσει να κατανοήσει το πώς μπορεί να… κερδίσει στη «μάχη» με τη ρουλέτα! Μιλάμε για τον πιο λαμπρό επιστήμονα της εποχής του. Δεν θεωρήθηκε ποτέ ως ένα έξυπνο παιδί, όμως πρόκειται για τον επιστήμονα που κανείς δε θα ξεπεράσει. Ο λόγος για τον Άλμπερτ Αϊνστάιν. Πώς συνδέεται […]

Ο διάσημος επιστήμονας παρατηρούσε το παραμικρό, ώστε να προσπαθήσει να κατανοήσει το πώς μπορεί να… κερδίσει στη «μάχη» με τη ρουλέτα!

Μιλάμε για τον πιο λαμπρό επιστήμονα της εποχής του. Δεν θεωρήθηκε ποτέ ως ένα έξυπνο παιδί, όμως πρόκειται για τον επιστήμονα που κανείς δε θα ξεπεράσει. Ο λόγος για τον Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Πώς συνδέεται ο Αϊνστάιν με τον γνωστό σε όλους μας, Nick The Greek;

Ο καλός φίλος του Άλμπερτ Αϊνστάιν, Nick The Greek, κατά κόσμον Νίκος Δάνδολος, ζήτησε μια… χάρη-πρόκληση από τον λαμπρό επιστήμονα. Ο Νίκος Δάνδολος ήταν από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες παίκτες τυχερών παιχνιδιών στον πλανήτη.

Ο Έλληνας παίκτης ζήτησε από τον Αϊνστάιν να βρει έναν τρόπο ώστε να καταφέρει να κερδίσει τη ρουλέτα.

Ο επιστήμονας συμφώνησε, και επισκέφθηκαν τα καζίνο του Λας Βέγκας, με τον Γερμανό να παρατηρεί επί ένα μήνα, για πολλές πολλές ώρες, το πώς λειτουργεί η ρουλέτα.

Προσπαθούσε να μάθει τον τρόπο, ώστε να βοηθήσει το φίλο του, στο να προβλέπει τα αποτελέσματα κάθε περιστροφής. Παρόλα αυτά, ο Αϊνστάιν, μετά από πολλές ώρες μελέτης και παρατήρησης, είπε για την εν λόγω πρόκληση: «Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τη ρουλέτα, εκτός κι αν κλέψει μάρκες απ’ το τραπέζι, την ώρα που ο ντίλερ δεν κοιτάζει».

Αν έχετε σκοπό να βρείτε κάποιο… κόλπο για τη ρουλέτα, να το ξανασκεφτείτε.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ