H 7η τηλεοπτική άδεια φαίνεται πως πάει σε ένα γνωστό σας πρόσωπο. Στον Νίκο Κοκλώνης! Έναν παρουσιαστή και host που έχει κερδίσει κατακράτος την ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Ο γνωστός παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης συνεχίζει στον ALPHA την φετινή χρονιά να προσφέρει ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο του σόου. Ο παραγωγός – παρουσιαστής του σόου, δείχνει τελευταία ότι […]

H 7η τηλεοπτική άδεια φαίνεται πως πάει σε ένα γνωστό σας πρόσωπο. Στον Νίκο Κοκλώνης! Έναν παρουσιαστή και host που έχει κερδίσει κατακράτος την ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Ο γνωστός παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης συνεχίζει στον ALPHA την φετινή χρονιά να προσφέρει ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο του σόου. Ο παραγωγός – παρουσιαστής του σόου, δείχνει τελευταία ότι έχει αρχίσει να κερδίζει τον “πόλεμο” της τηλεθέασης, αλλά και την κόντρα με τον μεγάλο ανταγωνιστή του The Voice.

Ο Κοκλώ‘ το πήρε απόφαση να προχωρήσει στη διεκδίκηση της έβδομης τηλεοπτικής άδειας. Φτιάχνοντας δικό του κανάλι που θα γλεντήσει όλα τα υπόλοιπα.

Τις γνώσεις τις έχει. Την ηγετική ικανότητα την έχει. Τις γνωριμίες…επίσης! Από την θεωρία στην πράξη όμως υπάρχουν και δυσκολίες.

Μεταξύ άλλων όμως ο Κοκλώνης δεν θα μείνει μόνο στο μικρό κουτί. Έχει επίσης σκέψεις ραδιοφωνικού σταθμού, καθώς και έκδοση ενός tabloid φύλλου.

Έρχονται εξελίξεις λοιπόν και καλά θα κάνετε να ενημερώνεστε. Γιατί η τηλεόραση και τα media το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν άρδην.

Ξεχάστε όσα ξέρατε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ