Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για τη διαιτησία στο ντέρμπι της Τούμπας.

Στη διαιτησία του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα, αναφέρθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Κυριακή (05/02), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να αλλάξει άμεσα ο ρέφερι Ιβάν Κρούζλιακ, σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουν κάθε ενδεχόμενο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ανέφερε σχετικά: «Δεν είναι ευχάριστο οι ανακοινώσεις, διότι το κλίμα δυναμιτίζεται, τα ξέρουμε όλοι, αυτό δεν χρειάζεται να το επισημάνω εγώ.

Είναι κάτι το οποίο δεν διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο.

Είναι σύνηθες, δεν είναι σπάνιο και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα διακοπεί και εύκολα αυτή η εμμονή, ας το πούμε έτσι, των παραγόντων σε θέματα διαιτητικά.

Δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής, είναι ξένος, δεν γίνεται, μην ξεχνάμε και πρέπει για να αντικατασταθεί να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή, άρα το βλέπω αδύνατο.

Παρότι εγώ δεν είμαι ΚΕΔ ούτε έχω σχέσεις με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέσεις με την ΚΕΔ, δεν θέλω ούτε να μαθαίνω τι κάνουν ούτε να παρεμβαίνω και δεν πρέπει κιόλας.

Αλλά ξέρω, επειδή έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ σε θέματα τέτοια, ότι αυτούς τους διαιτητές τούς βρίσκει, για να το πω απλά και λαϊκά, πολύ πριν από τον αγώνα. Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή.

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ. Μπένετ το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα, για να έρθει σε 1-2 ημέρες».
Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ