Η 23χρονη διαγωνιζόμενη βγήκε ξυπόλητη στη σκηνή και ερμήνευσε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι «it’s a man’s man’s man’s world»!

Το μουσικό show που καθιέρωσε μεγάλους σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής παίζει στο Μεγάλο Κανάλι. Το X Factor ψάχνει αυτόν που έχει τον παράγοντα X, το star quality και παίζεται σε 80 χώρες τα τελευταία 17 χρόνια. Σύντομα θα ξεκινήσει από το MEGA.

Από όλα είχε το επεισόδιο της Κυριακής στο X Factor! Μια διαγωνιζόμενη τράβηξε τα βλέμματα τόσο με την εκρηκτική παρουσία της αλλά και με την φωνή του. Η Εμμανουέλα Χούλη λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό του τάλεντ σόου του MEGA και δοκίμασε τις φωνητικές της δυνατότητες.

Φυσικά, η κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου του MEGA δεν ξετρελάθηκε μόνο με τη φωνή της αλλά με την είσοδο της.

Η 23χρονη διαγωνιζόμενη βγήκε ξυπόλητη στη σκηνή και ερμήνευσε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι «it’s a man’s man’s man’s world»!

Έχει σπουδάσει υποκριτική και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από νεαρή ηλικία. Η Εμμανουέλα Χούλη νιώθει έτοιμη τραγουδίστρια σαν να είναι η Beyoncé και από την άλλη θέλει να παίζει σε εναλλακτικές παραστάσεις για λίγους θεατές. Η μητέρα της σοκαρίστηκε όταν έμαθε την απόφασή της να πάει στο «X Factor», αλλά είπε ότι έχει ένα καλό προαίσθημα. Βγήκε άραγε αληθινό;

Η Μαρίζα Ρίζου είπε : «ο ορισμός του… Girl Power»

Χρήστος Μάστορας: «Τι ηφαίστειο είναι αυτό που κουβαλάς! Είναι φοβερό… Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό που έκανες… Δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. Ήσουν απίθανη»!




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ