Το X Factor ψάχνει αυτόν που έχει τον παράγοντα X, το star quality και παίζεται σε 80 χώρες τα τελευταία 17 χρόνια. Σύντομα θα ξεκινήσει από το MEGA.

Το μουσικό show που καθιέρωσε μεγάλους σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής έχει πρεμιέρα στο Μεγάλο Κανάλι. Το X Factor ψάχνει αυτόν που έχει τον παράγοντα X, το star quality και παίζεται σε 80 χώρες τα τελευταία 17 χρόνια. Σύντομα θα ξεκινήσει από το MEGA.

Πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10

Η ανακοίνωση του X-factor για την αποψινή 18/3 πρεμιέρα

Η αναζήτηση για το νέο μεγάλο αστέρι που θα λάμψει στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεκινά. Μοναδικές ερμηνείες, συγκλονιστικές σκηνικές παρουσίες και έντονες συγκινήσεις έρχονται στις auditions του «X Factor» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Καλλιτέχνες και μπάντες από όλα τα είδη της μουσικής, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές στο pre-casting, φιλοδοξούν να κερδίσουν τους κριτές με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους -διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του-.

Δηλώσεις των υποψηφίων λίγο πριν την πρεμιέρα

Το X-Factor κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 22.10 στο MEGA και το «Mega Καλημέρα» τρύπωσε στα backstage, συνάντησε τους υποψηφίους και απέσπασε τις πρώτες δηλώσεις τους!

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας  κατέγραψε τα έντονα συναισθήματα των υποψηφίων πίσω από τη σκηνή αλλά και των συγγενών και φίλων που βρέθηκαν δίπλα τους για να τους εμψυχώσουν.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ