Η επιστροφή της θρυλικής σειράς οι “Απαράδεκτοι” είναι γεγονός! Η κωμωδία που προβλήθηκε για πρώτη φορά από το MEGA, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, θα είναι και πάλι στις οθόνες μας. Η παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου δίνει και πάλι ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό! Έτσι, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ξανά […]

Η επιστροφή της θρυλικής σειράς οι “Απαράδεκτοι” είναι γεγονός! Η κωμωδία που προβλήθηκε για πρώτη φορά από το MEGA, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, θα είναι και πάλι στις οθόνες μας.

Η παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου δίνει και πάλι ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό! Έτσι, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ξανά τη Δήμητρα, το Σπύρο, το Γιάννη, το Βλάσση, τη Ρένια, το Βασίλη και όλη την παρέα! Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί σήμερα (8/1) στις 21:00.

Μετά το εορταστικό επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, οι “Απαράδεκτοι” ξεκινούν κανονικά! Ήταν ένα επεισόδιο που προκάλεσε αντιδράσεις, λόγω της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Ωστόσο, οι άνθρωποι του MEGA, αποφάσισαν να προβάλλονται κανονικά οι σκηνές στις οποίες συμμετέχει ο ηθοποιός! Έτσι, η σειρά θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα!

Όλα τα επεισόδια  έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Οι “Απαράδεκτοι” ήταν από τις πρώτες τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη. Στη σειρά εμφανίζεται σε ορισμένα επεισόδια, υποδυόμενος τον “Αστυνόμο Ντάντακα”.

Δεδομένου ότι είναι ένα ιστορικό σίριαλ, που μετρά 30 χρόνια “ζωής” οι ιθύνοντες του καναλιού πήραν την απόφαση να μην “κόψουν” τις “επίμαχες σκηνές” που συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Την απόφαση αυτή επικροτεί και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που όπως είπε θα κάτσει να δει τη σειρά!

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ