Ο Αλαφούζος τα έδωσε χοντρά για να κλείσει αυτή την μεταγραφή. Τόσο που θα ζηλεύουν και στην ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Η Φαίη Σκορδά είναι με κάθε επισημότητα πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΙ. Η ξανθιά παρουσιάστρια κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στήνει την νέα της εκπομπή. Το ολοκαίνουριο πλατό θα στηθεί στα Μελίσσια.

Η πρεμιέρα της εκπομπής της δείχνει πηγαίνει στις 29 Αυγούστου. Όταν το ρολόι δείξει 9.45. Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινά νωρίτερα από τις 10. Αλλά αν και εφόσον έιναι όλα έτοιμα. Αλλιώς έχει το οκ να την ξεκινήσει και αργότερα.

Πάμε τώρα και στα πρόσωπα που θα έχει δίπλα της η παρουσιάστρια από το Κιλκίς. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής όπως ο δείχνουν θα είναι η Mάρτζυ Λαζάρου, πρώην αρχισυντάκτρια της Ιωάννας Μαλέσκου, που επίσης θα αναλάβει και την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το Σαββατοκύριακο.

Στο τιμόνι της εκπομπής της Φαίης Σκορδά θα είναι η Ελεάνα Τριφύδου. Η Αφροδίτη Γραμμέλη θα είναι στο πάνελ της και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κουζίνα. Ο Νίκος Παρτσώλης που ακολούθησε την ξανθιά παρουσιάστρια στο κανάλι του Φαλήρου θα έχει την επιμέλεια των βίντεο. Τέλος, ο Φώτης Βλαχογιάννης θα είναι ο σκηνοθέτης του νέου πρωινού.

Μένει δύο ακόμα άτομα που θα πλαισιώσουν την Φαίη στο πάνελ της εκπομπής όπως επίσης και ο αστρολόγος. Το διάστημα αυτό πριν τις διακοπές θα γυριστούν τα τρέιλερ που θα παίζουν μέχρι και την πρεμιέρα.

Εν λευκώ η Φαίη στον ΣΚΑΙ.

  • Το συμβόλαιο είναι για διάρκεια 2+1 χρόνια και το +1 θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.  Υπάρχουν κάποιοι στόχοι, αλλά είναι πολύ εφικτοί να τους πιάσει η εκπομπή.
  • Εκείνη είναι το μεγάλο αφεντικό. Έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη θεματολογία και για τους συνεργάτες της.
  • Ο ΣΚΑΪ για πρώτη φορά δέχτηκε να μην υπάρχει ρήτρα για τα νούμερα τηλεθέασης.
  • Ο Αλαφούζος τα έδωσε χοντρά για να κλείσει αυτή την μεταγραφή. Τόσο που θα ζηλεύουν και στην ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Θα παίρνει πενταψήφιο νούμερο στον μισθό της.

Ξέρετε να κυκλοφορούν πολλά τέτοια συμβόλαια στην πιάτσα και ειδικά στις μέρες μας;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ