Γνωστό ότι ο Λιάγκας άλλη θα ήθελε να έχει στο πλευρό του, αλλά ο ΑΝΤ1 δεν του έκανε το χατίρι.

Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, καθώς τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα είναι μαζί με το Γιώργο Λιάγκα στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, αντικαθιστώντας τη Φαίη Σκορδά.

Γνωστό ότι ο Λιάγκας άλλη θα ήθελε να έχει στο πλευρό του, αλλά ο ΑΝΤ1 δεν του έκανε το χατίρι.

Η παρουσιάστρια είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ακριβοθώρητα τηλεοπτικά πρόσωπα και η ίδια δουλέυει σκληρά για αυτό.

Φροντίζει το κάθε επαγγελματικό της βήμα να είναι προσεκτικά και σωστά σχεδιασμένο και αυτό ζητάει και στο νέο της τηλεοπτικό βήμα στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή “Open Weekend”,  έχει βάλει ένα ειδικό όρο στο συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1.  Είναι μία ρήτρα που την προστατεύει και τη διαχωρίζει από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα. Πολλές φορές κάνει ακραία και καυστικά σχόλια ο παρουσιαστής και δεν θέλει να έχει καμία σχέση.

«Το συμβόλαιο που υπέγραψε η Δούκισσα Νομικού στον ΑΝΤ1 έχει μέσα μία ρήτρα που την προστατεύει και τη διαχωρίζει από οτιδήποτε θα μπορούσε να πει ο Γιώργος Λιάγκας σαν σχόλιο, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει αιχμηρός, αλλά και η Δούκισσα θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της και να προστατευτεί, ένας από τους όρους του συμβολαίου της είναι να μην συνδεθεί το όνομά της με όσα θα πει ο Γιώργος»




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ