Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ήδη ο προγραμματισμός της ερχόμενης έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Το Mega σχεδιάζει το πρόγραμμα του για την ερχόμενη σεζόν. Μια από τις εκπομπές που αναμένονται με αγωνία από τους τηλεθεατές είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη. Τη νέα τηλεοπτική του στέγη στο «μεγάλο κανάλι» φαίνεται πως […]

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ήδη ο προγραμματισμός της ερχόμενης έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Το Mega σχεδιάζει το πρόγραμμα του για την ερχόμενη σεζόν. Μια από τις εκπομπές που αναμένονται με αγωνία από τους τηλεθεατές είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Τη νέα τηλεοπτική του στέγη στο «μεγάλο κανάλι» φαίνεται πως βρήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής μετά από χρόνια στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε με το κανάλι. Και ως εκ τούτου, τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια  αυτήν την περίοδο ξεκουράζεται στην Άνδρο με την οικογένειά της.

Εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σίγουρος συνεργάτης της ξανθιάς παρουσιάστριας είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, γεγονός που είχε αποκαλύψει η Ναταλία Γερμανού λίγο πριν από το φινάλε του «Καλύτερα δε γίνεται». Ακόμη μαζί της θα βρίσκεται και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με την οποία ήταν μαζί κατά το πέρασμά της από τον Alpha.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ