Ο Alpha εμπλουτίζει κι άλλο το πρόγραμμά του.

Φέτος είναι η χρονιά του Alpha. Μετά τα ήδη πολύ επιτυχημένα σίριαλ και εκπομπές θέλει να προσθέσει κι άλλα. Το κανάλι θα εντάξει άμεσα νέες εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και μεγάλων προδιαγραφών σειρές στο πρόγραμμα του.

Ξεκινώντας από τα Σάββατα, που θα είναι αφιερωμένα στη μουσική εκπομπή χάρη στο «Chart Show». Η Δέσποινα Βανδή κάθε Σάββατο στις 21.00, μαζί με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους θα προσφέρει στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία. Κάθε Σάββατο θα είναι γεμάτο μουσική, αφού το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες θα κρατούν συντροφιά στα τηλεθεατόπουλα.

BlackOut

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη αμέσως μετά τον «Σασμό» έρχεται το «Total Blackout». Το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στην τηλεόραση αυτή τη φορά με παρουσιαστή τον Αναστάσιο Ράμμο. Τέσσερα ζευγάρια celebrities, φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, αντιμέτωποι με τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι. Σκοπός να διεκδικήσουν ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Νεοκλασικά

Την Παρασκευή στις 21.00 θα προβάλλονται τα «Νεοκλασικά». Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται μία ολοκαίνουργια κλασική ταινία με νέα ματιά! «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Οι κληρονόμοι», «Η κόμισσα της φάμπρικας», θα ξαναζωντανέψουν μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών με πολλές εκπλήξεις.

Ψέματα

Επίσης, ο Alpha στο άμεσο διάστημα πρόκειται να βγάλει στον «αέρα» ακόμα μια σειρά. Ήδη κυκλοφορεί το teaser με τον τίτλο «Ψέματα». Είναι μια δραματική σειρά που αποτελείται από 8 έως 10 επεισόδια με στοιχεία θρίλερ. Μάλιστα, ακουμπά και σε ένα θέμα της επικαιρότητας. Δεν είναι άλλο από την κακοποίηση γυναικών και το metoo.

Βάσει σεναρίου, μία γυναίκα, λίγο μετά τον χωρισμό της, αποφασίζει να βγει ένα ραντεβού με έναν μυστηριώδη τύπο. Την επόμενη μέρα, καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά. Οι συνέπειες από αυτό το ραντεβού «τρομάζουν». Ποια είναι η αλήθεια και τί είναι αυτό που κρύβουν οι δυο πρωταγωνιστές; Στο επίκεντρο θα βρεθούν ζητήματα όπως για παράδειγμα η εξαπάτηση, το ψέμα, η εμπιστοσύνη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Χρήστο Λούλη με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Ακόμα,  πρωταγωνιστούν η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ζέτα Δούκα, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Θάνος Τοκάκης και ο Χρήστος Σαπουντζής.

Τέλος, στο πρόγραμμα του ALPHA θα επιστρέψει προσεχώς και η εκπομπή «Πλάκα κάνεις». Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα αναζητούν τα ανυποψίαστα «θύματα» για τις επικές φάρσες που έχουν κατά νου και  υπόσχονται  πολύ γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ