Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο τέλος της εκπομπής Super Κατερίνα είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα κανάλια σε φουλ ρυθμούς και σε πρώτο πλάνο οι ψυχαγωγικές εκπομπές που βρίσκονται σε πυρετώδεις ετοιμασίες  για να είναι πανέτοιμες τη σεζόν που ξεκινά.  Οι μεταγραφές όμως συνεχίζονται. Όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος άλλαξε κανάλι και ομάδα, σύμφωνα με το ciao.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο τέλος της εκπομπής Super Κατερίνα είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συνέδεσαν την απόφασή του με την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Ιωάννας Τούνη, αφού μία καθημερινή εκπομπή δεν θα του άφηνε πολύ χρόνο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να τον μεταπείσει. Και οι πιέσεις ήταν έντονες για αρκετό διάστημα. Όμως δεν είχαν αποτέλεσμα αφού το διάσημο μοντέλο ήταν αμετάπειστο.

Στη συνέχεια, το όνομά του έπαιξε πολύ δυνατά για το πρωινό του Star. Ήταν η πρώτη επιλογή για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, αφού είχε όλο το πακέτο που αναζητούσαν. Νέος, όμορφος, με εμπειρία στην τηλεόραση, όμως και πάλι τα αποτελέσματα δεν ήταν εκείνα που περίμεναν. Έτσι, ο Αλεξάνδρου τους ευχαρίστησε αλλά δεν πρόκειται να… φάει Breakfast μαζί τους.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μείνει εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, ήρθε η ανατροπή. Όπως αναφέρει το youfly, ο Αλεξάνδρου έδωσε τα χέρια με τη Σίσσυ Χρηστίδου και θα είναι στο Χαμογέλα και πάλι τα Σαββατοκύριακα στο Mega. Και θα κάθεται δίπλα στην παρουσιάστρια από τις 3 Σεπτεμβρίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της εκπομπής.

Να σημειώσουμε ότι η Super Κατερίνα και το Χαμογέλα και πάλι ανήκουν στην ίδια εταιρεία παραγωγής. Κάτι που σημαίνει ότι ο Αλεξάνδρου δεν έφυγε από την εταιρεία παραγωγής, όπως είχε ακουστεί πριν από καιρό, αλλά φαίνεται ότι συνεχίζει κανονικά.

Στην εκπομπή της Καινούργιου, το κενό του Αλεξάνδρου θα καλύψει, όπως σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο οποίος επιστρέφει ξανά στο πλευρό της Κατερίνας και η μεταγραφή ανακοινώθηκε επίσημα και από το κανάλι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι