MasterChef 5 Spoiler: Κάτι καινούργιο ετοίμασαν στο STAR και ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις πολύ σύντομα. Μιλάμε για το Cook Beef που δεν θα είναι απλά μια νέα … «γευστική» περιπέτεια! Τι να περιμένουμε; Μπορεί να για πολλούς να βλέπουν κάτι από Masterchef, αλλά δεν είναι έτσι. Πέντε πολύ αγαπημένοι μας μάγειρες που τους γνωρίσαμε […]

MasterChef 5 Spoiler: Κάτι καινούργιο ετοίμασαν στο STAR και ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις πολύ σύντομα. Μιλάμε για το Cook Beef που δεν θα είναι απλά μια νέα … «γευστική» περιπέτεια!

Τι να περιμένουμε;

Μπορεί να για πολλούς να βλέπουν κάτι από Masterchef, αλλά δεν είναι έτσι. Πέντε πολύ αγαπημένοι μας μάγειρες που τους γνωρίσαμε μεν μέσα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό μαγειρικής Masterchef, αλλά η αποστολή τους είναι μια. 

Να μας κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη. Να μας δίνουν τα φώτα τους για ΑΠΛΕΣ, ΕΥΚΟΛΕΣ, & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ συνταγές για όλους μας, ξέρουμε δεν ξέρουμε από μαγειρική.

Οι μάγειρες που θα μας αναλάβουν να μας μάθουν με τον εύκολο τρόπο τα μυστικά της κουζίνας είναι οι; Σταύρος Βαρθαλίτης, Χρήστος Γλωσσίδης, Σάββας Λιχανίδης, Μάνος Σαρρής και  Νίκος Θωμάς.

Ο Νίκος Θωμάς ή δάσκαλος είναι αρκετά γνωστός στους φίλους του masterchef αφού έχει παρουσιαστεί μερικές φορές ως  guest chef, αλλά είναι και αυτός που «κρύβεται» πίσω από τα mystery box.

Αλλά θα υπάρχει και και έκτος στην παρέα, αλλά η παραγωγή το κρατάει μυστικό. Από τις πληροφορίες που έχουν βγει προς τα έξω είναι μόνο το μικρό του όνομα. ΜΑΚΗΣ,

Και κάτι πολύ φρέσκο για όλους τους φίλους μας. Ξεκίνησε το κανάλι μας στο YOU TUBE που θα έχει να κάνει μόνο με ριάλιτι, και φυσικά με πολύ survivor. Για να συμπληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ενημέρωση σας.  Μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ