Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar» αποτίουμε φόρο τιμής στην πιο εργατική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από το δημοσίευμα του playboy. Στο θρυλικό ΤηλεΆστυ. Εκεί έκανε τα πρώτα της βήματα. Και δεν μπορούσε να βρει εύκολα καλλιτέχνες να πάνε στην εκπομπή της. Τους έπαιρνε τηλέφωνο και προσποιούταν ότι τηλεφωνούσε από την […]

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar» αποτίουμε φόρο τιμής στην πιο εργατική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από το δημοσίευμα του playboy.

Στο θρυλικό ΤηλεΆστυ. Εκεί έκανε τα πρώτα της βήματα. Και δεν μπορούσε να βρει εύκολα καλλιτέχνες να πάνε στην εκπομπή της. Τους έπαιρνε τηλέφωνο και προσποιούταν ότι τηλεφωνούσε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν την καλούσαν τότε στις εκδηλώσεις. Ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Το έβαλε κάτω; Όχι. Τι μάθημα πήρε; Ξέρει ποιοι την προσεγγίζουν επειδή είναι αναγνωρίσιμη και προβεβλημένη. Φυσικά και ξέρει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariampekatwrou

Γιατί λένε όλοι πόσο καλό παιδί είναι; Γιατί όταν ξεκίνησε την καριέρα της την έπαιρναν τηλέφωνο ανώνυμοι, μοναχικοί άνθρωποι και τους έδινε φωνή στην εκπομπή της. Δεν κυνηγούσε- όπως όλες οι κλείστρες ακολουθώντας τα προστάγματα των αρχισυντακτών- την επικαιρότητα για να κάνει νούμερα. Ήταν ανθρώπινη. Ούτε μετά ζούσε με παπαρατσικά εξώφυλλα, ούτε έκανε ίντριγκες. Δεν ήταν η προσωπική της ζωή συγκοινωνούντο δοχείο με την επαγγελματική της. Σε απλά ελληνικά: δεν κορόιδεψε ποτέ κανέναν.

Είναι πιστή εργάτρια του κάθε καναλιού. Δεν κάνει ντιβισμούς. Την βάζει το κανάλι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Σταρόβα; Πηγαίνει και κάνει τη δουλειά της. Χωρίς αμετροέπεια και ναρκισσιστικά κόμπλεξ. Την δοκιμάζουν σε άλλο κόνσεπτ με τον Νίκο Μουτσινά; Πηγαίνει και κάνει τη δουλειά της. Χωρίς γκρίνιες. Δεν είναι κίτρινη. Και δεν υποκρίνεται συναίσθημα ανάλογα με την τάση της εποχής. Δεν αλλάζει χαρακτήρα επειδή της το λέει κάποιος στο ακουστικό. Δεν έχει αίσθηση ανωτερότητας επειδή την ακολουθούν followers και δεν πιστεύει ότι είναι πιο σημαντική από τον εκάστοτε καλεσμένο της. Τους φέρεται με ήθος και αξιοπρέπεια.

Από τότε που τραγουδούσε δίπλα στον Χρήστο Χολίδη για το “Just the two of Us” μέχρι σήμερα στο YFSF μοιάζει με τη γυναίκα της διπλανής πόρτας. Η Μαρία Μπεκατώρου έχει χτίσει μια σχέση με τους τηλεθεατές. Βασίζεται στον χαρισματικό της χαρακτήρα και όχι σε επίπλαστη εικονική πραγματικότητα ενώ ζει μέσα στη μπιτσοσύνη και την κατινιά. Δεν ξέρει να καμουφλάρεται αυτή η γυναίκα. Δεν έγινε συστημική ενώ δουλεύει για το λεγόμενο σύστημα.

Είναι τόσο μη προβληματική που απαντά σε δυστοπικά σεξιστικές ερωτήσεις του στιλ «γιατί δεν έκανες παιδιά», «πόσα κιλά έχεις χάσεις» και «μήπως έκανες botox» με ευγένεια και μη προσποιητό χιούμορ. Τι να κάνει άλλωστε σε ένα κόσμο που 8 στους 10 θα πατήσουν κλικ στο δείτε την τάδε και την δείνα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις; Να κάτσει να μαλώσει με τα τοξικά αυτά ανθρωπάκια;

Δεν είναι μικροπρεπής και δεν συμμετέχει σε φεστιβάλ χολερικής ατάκας με δόλο. Και μπράβο και μαγκιά της. Δεν έχει καμία υποχρέωση να ζει με τις δικές μας προδιαγραφές, δεν χρωστά στο κοινό κάτι. Είναι αναπολογητικά ο εαυτός της. Μίλησε για την προσπάθεια της να γίνει μητέρα. Για τις ψυχολογικές διακυμάνσεις, τις ενέσεις, τις ζαλάδες. Κι ήταν αρκετά γενναίο εκ μέρους της. Έκτοτε πέρασε δέκα χρόνια που σε κάθε συνέντευξη έπρεπε να απαντά για το θέμα της μητρότητας. Και κάπου έβαλε τα όρια της.

Δεν φταίει εκείνη που οι δημοσιογράφοι είναι βαρετοί και αναμενόμενα κουτσομπόληδες. Όχι, δεν ξυπνάει κανείς με το μαράζι να διαβάσει πότε θα κάνει παιδί μια επώνυμη κι αν έκανε πλαστική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariampekatwrou

Σε πρόσφατο podcast του Άρη Δημοκίδη απάντησε αυθόρμητα σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού. Επιμένει να παραδέχεται ότι οι άνθρωποι που την τρόλαραν με χιουμοριστικά βιντεάκια την έκαναν διάσημη. Και χωρίς αυτούς ίσως δεν ήταν σήμερα κεντρική παρουσιάστρια. Δεν υιοθετεί καμία περσόνα απλά αν δεν έχει διάθεση μια μέρα ξέρει ότι ο τηλεθεατής δεν έχει υποχρέωση να το δει αυτό.

Είναι συνειδητοποιημένη και προσγειωμένη. Αρετές σπάνιες. Δεν κανιβαλίζεται εύκολα. Η κολλητή της η Ιφιγένεια είναι καμεραγούμαν.Από το Mega -χωρίς ραντεβού- την είχαν βάλει στον πάγο μετά το Just The Two Of Us, με την δικαιολογία ότι δεν ταίριαζε στο προφίλ του Μεγάλου Καναλιού. Ποτέ δεν το σχολίασε η ίδια δημόσια.

Όταν την ρωτάνε αν της λείπει κάτι για να είναι ευτυχισμένη ποτέ δεν έχει απαντήσει με απληστία. Πάντα λέει: «είμαι καλυμμένη σε όλα τα επίπεδα».

Κυρία. –

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ