Τραγικό θάνατο είχε ο γνωστός Τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μάλιστα πριν λίγες ώρες ήταν σε γλέντι γάμου ενός καλού του φίλου. Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα. Σοκ […]

Τραγικό θάνατο είχε ο γνωστός Τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μάλιστα πριν λίγες ώρες ήταν σε γλέντι γάμου ενός καλού του φίλου. Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα στην Βουλιαγμένη ο τράπερ Mad Clip. Ο 34χρονος έχασε την ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός τράπερ Mad Clip στην Βουλιαγμένη.  Όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Ο  ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, από την πολύ μεγάλη σύγκρουση δεν μπορούσαν να τον βγάλουν έξω από το αυτοκίνητο του.  Η Πυροσβεστική χρειάστηκε περίπου δύο ώρες να για να τον απεγκλωβίσει.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και λίγη ώρα μετά υπέκυψε.

Εκατοντάδες θαυμαστές του τράπερ περνούν στο σημείο για να τιμήσουν την μνήμη του.

Πραγματικά συγκινητικές στιγμές

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ