Έχασε από τη Ραντνίτσκι, αλλά σκέφτεται ήδη την Μπρέσια.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ο ΝΟ Βουλιαγμένης ηττήθηκε από τη Ραντνίτσκι με 10-9 για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Ήταν μια ανώδυνη ήττα για τον ΝΟΒ, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της στο Final–8, με την 4η θέση στην τελική κατάταξη του Α’ Ομίλου.

Έτσι, στρέφει πλέον το βλέμμα στην ιταλική Μπρέσια (1η στον Α’ Όμιλο), που θα είναι η αντίπαλός του στον προημιτελικό του F8, στις 31 Μαΐου στο Βελιγράδι.

Η ελληνική ομάδα ήταν καλή αμυντικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά επιθετικά πλήρωσε το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (2/7).

Έπειτα από συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ η σερβική ομάδα προηγήθηκε και με δύο γκολ, 10-8, με τον Κουρούβανη απλώς να μειώνει στο τελικό 10-9.

Οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-3, 1-3.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Αλμύρας, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Ραντνίτσκι (Ούρος Στεφάνοβιτς): Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 2, Γιάνκοβιτς, Τσουκ, Γκαβρίλοβιτς 3, Πάνιτς, Άντιτς, Πλιέβαντσιτς, Κόγιτς 3, Λούκιτς 2, Ποζνάνοβιτς, Τοντορόβσκι.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα