Κορονοϊός: Το ένα μετά το άλλο σιγά σιγά μέτρα τελειώνουνε και η ζωή μας νομίζαμε ότι θα επιστρέφει στην κανονικότητα. Αλλά υπολογίσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Στην δική μας περίπτωση ξενοδόχος είναι η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ. Ο Ιούλιος ξεκίνησε  καλύτερος από τον περσινό που ο κορονοιός ήταν στο φόρτε του. Αλλά ξαναμπήκαμε σε περιπέτειες φίλοι μου. Πάνω […]

Κορονοϊός: Το ένα μετά το άλλο σιγά σιγά μέτρα τελειώνουνε και η ζωή μας νομίζαμε ότι θα επιστρέφει στην κανονικότητα. Αλλά υπολογίσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Στην δική μας περίπτωση ξενοδόχος είναι η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ.

Ο Ιούλιος ξεκίνησε  καλύτερος από τον περσινό που ο κορονοιός ήταν στο φόρτε του. Αλλά ξαναμπήκαμε σε περιπέτειες φίλοι μου.

Πάνω που λέγαμε άντε μπόρα ήταν και πέρασε (τι μπόρα δηλαδή τυφώνας ήταν) σκάει και η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ.  Μένουμε όλοι κάγκελο, με όσα ακούμε και τα περίεργα σενάρια που παίζονται.

Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και η μεγάλη ευκολία που κολλάει ο νέος κορονοιός έχουν τρομοκρατήσει τους πάντες. Οι ειδικοί αναμένουν τις επόμενες ημέρες η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Τελικά πιστεύουμε ότι οι διάφορες επιτροπές που παίζουν με τις τύχες του κόσμου, κάνουν κυριολεκτικά ότι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς να έχουν σκεφτεί, αν αυτό που ανακοινώνουν μπορεί ή όχι να εφαρμοστεί.

Τελευταίο ανακοινωθέν από τους σοφούς αυτής της χώρας!

Ξεκινούν τα πανηγύρια το ερχόμενο Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα αλλά με κανόνες εστίασης. Θα επιτρέπεται δηλαδή το τραγούδι και η μουσική όχι όμως και ο χορός.

Δηλαδή στα χωριά που γίνονται τα πανηγύρια και παίρνουν μέρος σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του χωριού και το περιμένουν πως και πως όλο τον χρόνο, περιμένετε ότι θα κάθονται στα τραπέζια τους, θα παίζουν τα όργανα και δεν χορέψει κανείς;

Μα πόσο μυαλό κουβαλάτε αν πιστεύετε ότι μπορεί να εφαρμοστεί ένα τέτοιο μέτρο.

Αλλά φυσικά πόσο χαζοί είμαστε όλοι εμείς που περιμένουμε από τέτοιους σοφούς να ξεπεράσουμε την κρίση που έφερε η πανδημία.

Για μια ακόμα φορά αποφάσεις του ποδαριού, απλά για να πείτε ότι κάτι κάνατε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Υγεία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ