Κορονοϊός:  Τέλος το AstraZeneca – Ανεβάζει ταχύτητες ο εμβολιασμός στην Ελλάδα. Οι νέοι δείχνουν τον δρόμο αφού με το που άνοιξε η πλατφόρμα για τις μικρές ηλικίες για όλα τα εμβόλια, τα ραντεβού έγιναν ανάρπαστα. Ένας στους τέσσερις Έλληνες, είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένος. Μαύρη λίστα θα μπουν όσοι δεν εμβολιαστούν ουσιαστικά αφού θα εξακολουθούν να έχουν […]

Κορονοϊός:  Τέλος το AstraZeneca – Ανεβάζει ταχύτητες ο εμβολιασμός στην Ελλάδα. Οι νέοι δείχνουν τον δρόμο αφού με το που άνοιξε η πλατφόρμα για τις μικρές ηλικίες για όλα τα εμβόλια, τα ραντεβού έγιναν ανάρπαστα. Ένας στους τέσσερις Έλληνες, είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένος.

Μαύρη λίστα θα μπουν όσοι δεν εμβολιαστούν ουσιαστικά αφού θα εξακολουθούν να έχουν όλα τα αυστηρά μέτρα, και η ζωή τους θα παραμένει δύσκολη, σε αντίθεση με όσους έχουν κάνει το εμβόλιο που η ζωή τους θα ξαναγυρίσει στους παλιούς; καλούς ρυθμούς. Χωρίς πλέον μέτρα και απαγορεύσεις.

Τουλάχιστον αποφάσισαν να σταματήσουν να χορηγούν για τον εμβολιασμό σε άτομα μέχρι 60 ετών το AstraZeneca.
Για λόγους ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα και άλλα τέτοια. Η Ευρώπη εδώ και αρκετό καιρό σε ορισμένα κράτη το έχουν σταματήσει στις αντίστοιχες ηλικίες.

Προνόμια εμβολιασμένων: Στο τραπέζι η «απαλλαγή» από τη μάσκα σε εξωτερικούς χώρους

Νέα ώθηση στη συζήτηση περί υποχρεωτικού εμβολιασμού δίνει το γεγονός πως από σήμερα αποκτούν πρόσβαση στα εμβόλια όλοι οι ενήλικοι πολίτες. Το γύρο του κόσμου κάνει μια δικαστική απόφαση της Αμερικανικής Δικαιοσύνης που υποχρεώνει νοσηλευτές να εμβολιαστούν.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ