Κορονοϊός: Η ζωή μας επιστρέφει σε φουλ κανονικότητα. Ο Ιούλιος θα είναι σίγουρα περίπου όπως και πριν δύο χρόνια που ο κορονοιός ήταν ακόμα ταινία επιστημονικής φαντασίας. Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς αλλά, γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά, μόνο για όσους έχουν κάνει εμβόλιο.   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το […]

Κορονοϊός: Η ζωή μας επιστρέφει σε φουλ κανονικότητα. Ο Ιούλιος θα είναι σίγουρα περίπου όπως και πριν δύο χρόνια που ο κορονοιός ήταν ακόμα ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς αλλά, γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά, μόνο για όσους έχουν κάνει εμβόλιο.

Ο Κιάμος θα τραγουδάει μόνο για εμβολιασμένους

Θέμα χρόνου ήταν οι ελευθερίες  να δοθούν στους πλήρως εμβολιασμένους, την ώρα που οι προβλέψεις για το ινδικό στέλεχος Δέλτα για τους επόμενους δύο μήνες είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες.

Ο Πάνος Κιάμος δήλωσε:

«Ξέρετε πού βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα.

Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν».

Η σκληρή απάντηση του Γρηγόρη Πετράκου στον Πάνο Κιάμο:
«Σε χρησιμοποιούν γιατί είσαι αγαπητός. Ζήτα συγνώμη… προλαβαίνεις!»
.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ