Κορονοϊός: Το ένα μετά το άλλο σιγά σιγά μέτρα μας τελειώνουνε και η ζωή μας επιστρέφει σε φουλ κανονικότητα. Ο Ιούλιος θα είναι σίγουρα περίπου όπως και πριν δύο χρόνια που ο κορονοιός ήταν ακόμα ταινία επιστημονικής φαντασίας. Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς αλλά, γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά, μόνο για όσους έχουν κάνει εμβόλιο. Θέμα […]

Κορονοϊός: Το ένα μετά το άλλο σιγά σιγά μέτρα μας τελειώνουνε και η ζωή μας επιστρέφει σε φουλ κανονικότητα. Ο Ιούλιος θα είναι σίγουρα περίπου όπως και πριν δύο χρόνια που ο κορονοιός ήταν ακόμα ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς αλλά, γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά, μόνο για όσους έχουν κάνει εμβόλιο.

Θέμα χρόνου ήταν οι ελευθερίες  να δοθούν στους πλήρως εμβολιασμένους, την ώρα που οι προβλέψεις για το ινδικό στέλεχος Δέλτα για τους επόμενους δύο μήνες είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες.

Το email του ALPHA

«Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, εκτός του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι, ευθύνονται και έναντι των άλλων συναδέλφων».

 «όσοι δεν έχετε προγραμματισμένα ραντεβού, θα πρέπει να προχωρήσετε άμεσα»

«Η εταιρεία έχει την υποχρέωση να προστατεύσει την υγεία των εργαζομένων/συνεργατών. Ως εκ τούτου από 1η Σεπτεμβρίου 2021 θα εξαντλήσει τα περιθώρια που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Επισημαίνουμε τέλος ότι η εταιρεία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους υπαλλήλους/συνεργάτες».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ