Κορονοϊός: Το ένα μετά το άλλο σιγά σιγά μέτρα τελειώνουνε και η ζωή μας επιστρέφει σε φουλ κανονικότητα; Έτσι νομίζαμε, γιατί υπολογίσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Στην δική μας περίπτωση ξενοδόχος είναι η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ. Ο Ιούλιος είναι σίγουρα  καλύτερος από τον περσινό που ο κορονοιός ήταν στο φόρτε του. Όχι τώρα δεν είναι. ινδική μετάλλαξη […]

Κορονοϊός: Το ένα μετά το άλλο σιγά σιγά μέτρα τελειώνουνε και η ζωή μας επιστρέφει σε φουλ κανονικότητα; Έτσι νομίζαμε, γιατί υπολογίσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Στην δική μας περίπτωση ξενοδόχος είναι η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ.

Ο Ιούλιος είναι σίγουρα  καλύτερος από τον περσινό που ο κορονοιός ήταν στο φόρτε του. Όχι τώρα δεν είναι.

ινδική μετάλλαξη

Αλλά πάνω που λέμε άντε μπόρα ήταν και πέρασε (τι μπόρα δηλαδή τυφώνας ήταν) σκάει και η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ.  Μένουμε όλοι κάγκελο, με όσα ακούμε και τα περίεργα σενάρια που παίζονται.

Επειδή όλο το θέμα έχει να κάνει το πότε θα αποκτήσει ανοσία ο πληθυσμός στην Ελλάδα η κυβέρνηση ξεκίνησε τα μπόνους για να εμβολιαστούν. τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και έτοιμα νέα μέτρα για τον Αύγουστο.

Αλλά η μεγάλη καμπάνα μας ήρθε από την Pfizer

Την ώρα που η μετάλλαξη δέλτα επικρατεί, κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Pfizer και τις υγειονομικές ρυθμιστικές αρχές Αμερικής και Ευρώπης. Η εταιρία ανακοίνωσε πως τον Αύγουστο θα καταθέσει αίτημα για έκτακτη χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου της.  Σκοπός θα είναι η αντιμετώπιση της Ινδικής μετάλλαξης, ενώ οι οργανισμοί φαρμάκων Ηνωμένων Πολιτειών και Ευρωπαϊκής Ένωσης απαντούν πως προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται.

Στόχος το «τείχος» ανοσίας μέχρι τέλος Αυγούστου 

Είτε με πειθώ είτε με μέτρα, ως το τέλος του καλοκαιριού θα πρέπει να έχει εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού τόνισε ο πρωθυπουργός. Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού εκπέμπει και η αντιπολίτευση, χρεώνοντας όμως στην κυβέρνηση παλινωδίες. Πάντως η Βουλή έχει ήδη ξεπεράσει το ποσοστό αυτό, καθώς έγινε γνωστό πως από τους 300 βουλευτές έχουν εμβολιαστεί οι 290.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Υγεία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ