Κορονοϊός: Το ένα μετά το άλλο σιγά σιγά μέτρα μας τελειώνουνε και η ζωή μας επιστρέφει σε φουλ κανονικότητα. Ο Ιούλιος θα είναι σίγουρα περίπου όπως και πριν δύο χρόνια που ο κορονοιός ήταν ακόμα ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους  και «Τέλος» η απαγόρευση κυκλοφορίας. Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς να απολαύσουμε […]

Κορονοϊός: Το ένα μετά το άλλο σιγά σιγά μέτρα μας τελειώνουνε και η ζωή μας επιστρέφει σε φουλ κανονικότητα. Ο Ιούλιος θα είναι σίγουρα περίπου όπως και πριν δύο χρόνια που ο κορονοιός ήταν ακόμα ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους  και «Τέλος» η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς να απολαύσουμε το καλοκαιράκι. Αλλά, γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά, μόνο για όσους έχουν κάνει εμβόλιο.

Ναι μεν αλλά…

Θέμα χρόνου ήταν οι ελευθερίες  να δοθούν στους πλήρως εμβολιασμένους, την ώρα που οι προβλέψεις για το ινδικό στέλεχος Δέλτα για τους επόμενους δύο μήνες είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες.

Από τη μία επιχειρήσεις με… covid free μοντέλο, μόνο με εμβολιασμένους πελάτες. Από την άλλη… μικτές που θα λειτουργούν και με τους μη εμβολιασμένους.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ