Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές, χορεύοντας με επιτυχία οριεντάλ. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου απ’ ότι φαίνεται σχεδίαζε αρκετό καιρό αυτόν τον χορό. Και προφανώς μας το φύλαγε για έκπληξη. Από την έναρξη της εκπομπής «Love It» έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον χορό της κοιλιάς. Φυσικά, […]

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές, χορεύοντας με επιτυχία οριεντάλ.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου απ’ ότι φαίνεται σχεδίαζε αρκετό καιρό αυτόν τον χορό. Και προφανώς μας το φύλαγε για έκπληξη.

Από την έναρξη της εκπομπής «Love It» έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον χορό της κοιλιάς. Φυσικά, αυτό έγινε σε ένα μαγικό τοπίο, καθώς υπήρχε η θέα του ηλιοβασιλέματος στη Σύρο, με ένα βίντεο που έγινε viral.

Προλογίζοντας το θέμα εξ αρχής, το κράτησε για το τέλος της εκπομπής. Άλλωστε, το καλό έρχεται στο τέλος. Και μιλάμε για πάρα πολύ καλό. Διότι η ίδια χόρεψε, όσο πιο σέξι μπορούσε!

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει για το Σαββατοκύριακο, η ξανθιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό με το ανάλογο ντύσιμο. Και φυσικά ξεκίνησε να χορεύει τον χορό της κοιλιάς.

Δεν μπορούσε να μην ξεσηκώσει όλους της τους συνεργάτες, και βέβαια, τους τηλεθεατές.

Η ίδια μάλιστα συνδέθηκε με την χορεύτρια Μυρσίνη Κόη, από τη Σύρο. Ζητώντας και την… επιείκεια των τηλεθεατών, διότι θα δοκίμαζε για πρώτη φορά να χορέψει τον χορό αυτόν.

Ε, τα κατάφερε και μας τρέλανε όλους:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ