Ένα ιδιαίτερο ριάλιτι αναφορικά με τη ζωή του Ηλία Ψινάκη, αναμένεται να δούμε σήμερα. Ο ίδιος ετοιμάζει το ριάλιτι για τη ζωή του και μέχρι πρότινος το κράταγε κρυφό και δεν άφησε να διαρρεύσει τίποτα. Όπως ανέφερε η Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», διέρρευσε ένα απόσπασμα από αυτά που έστελνε στα κανάλια. Ο Ηλίας […]

Ένα ιδιαίτερο ριάλιτι αναφορικά με τη ζωή του Ηλία Ψινάκη, αναμένεται να δούμε σήμερα. Ο ίδιος ετοιμάζει το ριάλιτι για τη ζωή του και μέχρι πρότινος το κράταγε κρυφό και δεν άφησε να διαρρεύσει τίποτα.

Όπως ανέφερε η Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», διέρρευσε ένα απόσπασμα από αυτά που έστελνε στα κανάλια. Ο Ηλίας Ψινάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς, για να προβάλουν το ριάλιτι. Η διαρροή, όμως, έκανε έξαλλο τον ίδιο και απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το ριάλιτι θα έχει τον τίτλο «Στο γηροκομείο». Σ΄αυτό θα παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του Ηλία Ψινάκη. Ενώ, στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εμφανίζεται ο ίδιος να κάνει συζήτηση με την Πέγκυ Ζήνα και να θυμούνται άγνωστες ιστορίες.

Επίσης, ο Ηλίας Ψινάκης, αυτή την περίοδο, γράφει βιβλίο, όπου κάνει γνωστές ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή του. Το βίντεο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς να το επιθυμεί ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, είναι διάρκειας πάνω από μία ώρα και τον δείχνει στο σπίτι του την ώρα που ξυπνάει, ενώ υπάρχουν και αποσπάσματα από τις συζητήσεις του με την Πέγκυ Ζήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Ψινάκης απευθύνθηκε στον πρώην αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρέτησε ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Μανώλη Σφακιανάκη και του ζήτησε να τον βοηθήσει ώστε να βρει τα άτομα που ευθύνονται για τη διαρροή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ