Αλλά αρκετοί είναι αυτοί που πέρασαν τις τελευταίες ημέρες από τα γραφεία της εταιρείας του Ατζούν, και σίγουρα δεν πήγαν για καφέ...

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να διοργανώσει το Survivor All Star που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Το Survivor All Star ετοιμάζεται και θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 έως σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους

Ένας ένας κλείνουν την συμφωνία.

Αρκετοί παίχτες να είστε σίγουροι ότι έχουν κλείσει ήδη, και φυσικά δεν πρόκειται να το πουν μέχρι να πάρουν το οκ από την παραγωγή. Η Ακούν μίντια θέλει να κρατήσει ψηλά την ίντριγκα με τους παίχτες που θα λάβουν μέσος στο all star.

Αλλά αρκετοί είναι αυτοί που πέρασαν τις τελευταίες ημέρες από τα γραφεία της εταιρείας του Ατζούν, και σίγουρα δεν πήγαν για καφέ…

Ένας ακόμη πρώην παίκτης που έγραψε ιστορία στο παιχνίδι επιβίωσης, πιάστηκε από τηλεοπτική κάμερα την ώρα που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της παραγωγής. Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο. Ο οποίος δεν δίστασε να κάνει και δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνα και όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε πως πήγε εκεί ώστε να συζητήσει την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Με πρόφαση το Ράλι Ακρόπολις ο Κύπριος δικαιολόγησε την παρουσία του στο σημείο.

Δεν επιβεβαίωσε μάλιστα ποτέ το ενδεχόμενο κουβέντας για επιστροφή του στο παιχνίδι, ενώ μάλιστα δήλωσε και άγνοια για το αν και πότε θα γίνει το All Star.

Αν όμως γίνονταν, τότε ανέφερε πως θα ήταν θετικός σε μια πρόταση. Καθώς θυμάται την αγάπη του κόσμου και το οτι τον έκανε γνωστό η παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο.

Ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Ντάνο, τονίζοντας πως θα χαρεί να είναι συμπαίκτης ή αντίπαλος του.

Εμείς ξέρουμε ότι θα τον δούμε ξανά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, και την κατάλληλη στιγμή θα το ανακοινώσει και ο ίδιος.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι