Ο Σάκης Κατσούλης νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης το 2021 αλλά και επιχειρηματίας παίζει πολύ το όνομα του για το survivor all star που αναμένουμε να δούμε στις οθόνες μας τέλη Δεκεμβρίου.

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να διοργανώσει το Survivor All Star που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Το Survivor All Star ετοιμάζεται και θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 έως σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους

Ο Σάκης Κατσούλης νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης το 2021 αλλά και επιχειρηματίας παίζει πολύ το όνομα του για το survivor all star που αναμένουμε να δούμε στις οθόνες μας τέλη Δεκεμβρίου.




Πρόσφατα μάλιστα είχε πει την άποψη του για τον περσινό κύκλο.  «Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο. Το παιχνίδι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει μπει περισσότερο σε κομμάτια ριάλιτι».

Σας θυμίζει κάτι; Τα ίδια έχει πει και ο Ντάνος…Σύμπτωση;

Αλλά το μεγάλο μπα είναι αλλού. Γνωστό ότι ο Ατζούν θέλει τον Σάκη Κατσούλη στον Άγιο Δομίνικο. Ένας από τους καλύτερους παίχτες όλων των εποχών με πολλούς φίλους που παρακολουθούν φανατικά το survivor.

Αλλά σύμφωνα με διαρροές από το J2US που κυκλοφόρησαν πρόσφατα ο Σάκης Κατσούλης έχει κλείσει ήδη με τον Νίκο Κοκλώνη για το νέο κύκλο του σόου, που ετοιμάζεται να ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε δυνατά ονόματα και μεγάλες εκπλήξεις στο νέο J2US. Το έχει αυτό με τις εκπλήξεις ο αγαπημένος παρουσιαστής και παραγωγός.




Πάρτε μια γεύση με τα πρώτα ονόματα.

Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση, Μπέσσυ Αργυράκη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Θέλξη, Σάκης Κατσούλης, Άρης Πετράκης, Βίκυ Κουλιανού, Βασίλης Πορφυράκης, Ματίνα Νικολάου.

Δύο πρώην παίχτες του survivor από τον 4ο κύκλο. Κατσούλης και Ασημακόπουλος. Και αν για τον Ασημακό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη αφού είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Νίκο Κοκλώνη, για τον Σάκη Κατσούλη είναι μεγάλη βόμβα.

Η τραγουδίστρια που θα είναι μαζί με τον νικητή του 2004 θα είναι εντυπωσιακή. Λέτε να έχουμε ζήλειες από την Μαριλένα;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик