Μετά το πέρασμα της από διάφορα ριάλιτι η γνωστή πλέον Κάτια Ταραμπάνκο ειδικά από την συμμετοχής στο φετινό survivor, αλλά και την συμμετοχή της στο GNTM ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Αρχικά στην ταινία Bachelor και μετά σε εκπομπή μόδας Πιο συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπανκο κάνει το μεγάλο βήμα και […]

Μετά το πέρασμα της από διάφορα ριάλιτι η γνωστή πλέον Κάτια Ταραμπάνκο ειδικά από την συμμετοχής στο φετινό survivor, αλλά και την συμμετοχή της στο GNTM ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Αρχικά στην ταινία Bachelor και μετά σε εκπομπή μόδας

Πιο συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπανκο κάνει το μεγάλο βήμα και δοκιμάζει την τύχη της στον κινηματογράφο. Μιλάμε για το τέταρτο μέρος της ταινίας Bachleor που πρόκειται να την δούμε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες. Έτοιμη και για την εκπομπή μόδας που θέλει να παρουσιάσει όπως πρόσφατα αποκάλυψε.

Απωθημένο με το survivor

Αλλά η Κάτια έχει απωθημένο το survivor που δεν μπήκε κατάλληλα προετοιμασμένη και αποχώρησε όπως όλοι είδαμε άδοξα. Δεν μπορούσε να αντέξει τις δύσκολες καταστάσεις στο νησί. Το έχει πάρει απόφαση να ξαναδοκιμάσει την τύχη της στο παιχνίδι επιβίωσης, και όπως είπε θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη, αφού πλέον γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει.

Ελεύθερη ξανά

Μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Κώστα Χωρινό, με τον οποίο συγκατοικούσε κιόλας και δήλωνε στις κάμερες τρελά ερωτευμένη, έκανε το επόμενο βήμα της, ή μάλλον για την ακρίβεια δοκίμασε να το κάνει, αλλά μάλλον έπεσε σε ζονγκ.

Είχε δηλώσει για τον πρώτο χωρισμό της, αλλά δεν είχε πει τίποτα για τον δεύτερο.

«Είμαι ελεύθερη. Πάντα είχα την άποψη ότι από την στιγμή που δείχνεις την ζωή σου προς τα έξω, θα ήταν υποκριτικό να κρύβεις κάτι. Ναι μεν να την προστατεύεις αλλά από την στιγμή που αφήνεις τον εαυτό σου ανοιχτό στον κόσμο και πρέπει να σε κρίνει γιατί αυτό αποζητείς, πρέπει να δεχτείς και το καλό και το κακό… Διαβάζω πολλές φορές αυτά που γράφονται αλλά αφήνω τον χρόνο να απαντήσει. Μερικές φορές γελώ και που και που απαντώ και στα αρνητικά»

Αλλά τα πάντα γίνονται γνωστά αν ψάξεις.

Μετά τον πρώτο χωρισμό της έκανε την μια ακόμα προσπάθεια, αλλά έληξε γρήγορα και άδοξα. Δηλαδή φλερτάκι θα την λέγαμε. Με Τον Σπύρο Καλαφάτη γνωστό επιχειρηματία και περάσαν μαζί λίγο χρόνο στην Λευκάδα. Τελικά δεν προχώρησε αφού είδαν ότι δεν οδηγούσε πουθενά, και χώρισαν.

Ελεύθερη και ωραία ξανά η Κάτια, αλλά για πόσο;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ