Μετά από χρόνια συνεργασίας της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ANT1 η παρουσιάστρια βρισκόταν στον αέρα. Το κανάλι ήθελε να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί της προτείνοντας της διάφορα projects, αλλά εκείνη να μην την ενθουσιάζουν και ιδιαίτερα. Τι πρότεινε το κανάλι; Με τις δύο εκπομπές που παρουσιάζει Still Standing και το Your Face Sounds Familiar είναι […]

Μετά από χρόνια συνεργασίας της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ANT1 η παρουσιάστρια βρισκόταν στον αέρα. Το κανάλι ήθελε να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί της προτείνοντας της διάφορα projects, αλλά εκείνη να μην την ενθουσιάζουν και ιδιαίτερα.

Τι πρότεινε το κανάλι;

Με τις δύο εκπομπές που παρουσιάζει Still Standing και το Your Face Sounds Familiar είναι δεδομένο ότι φέτος ήταν η τελευταία τους χρονιά στο ANT1. Ο σταθμός λοιπόν της πρότεινε κάτι το τελείως διαφορετικό.

Να συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που απάντησε αρνητικά.  Στην συνέχεια την παρουσίαση του Game of Chefs. Πρόκειται για ένα καινούργιο ριάλιτι μαγειρικής του σταθμού. Ούτε και αυτή προοπτική την ενθουσίασε.

Η Μαρία Μπεκτώρου άνοιξε την αγκαλιά της στο MEGA

Τελικά η όμορφη παρουσιάστρια προτίμησε την αναγέννηση του MEGA.   Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο “Μεγάλο¨ κανάλι θα παρουσιάζει δύο καινούργιες εκπομπές. Η μία θα είναι το νέο τηλεπαιχνίδι “The Chase” (Σας έχουμε δώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για το νέο παιχνίδι).  Η δεύτερη θα είναι μια βραδινή εκπομπή που  θα βασίζεται σε ξένο φορμάτ.

Ο λόγος που ακόμα δεν είχε  πει δημόσια την απόφαση της είναι γιατί δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι και τέλος Ιουλίου με το κανάλι του ΑΝΤ1.

Το Μεγάλο Κανάλι κυριολεκτικά έχει σαρώσει στο μεταγραφικό παζάρι της τηλεόρασης. Πήρε την Βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη, την Ελεονόρα Μελέτη, την Κατερίνα Καραβάτου, την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αγγελική Νικολούλη και τελευταία την Μαρία Μπεκατώρου.

Η ανακοίνωση του MEGA:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Μαρία Μπεκατώρου, την παρουσιάστρια που αγαπά και ξέρει την ψυχαγωγία όσο λίγοι.

Η Μαρία Μπεκατώρου, δικαιωματικά, κερδίζει μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά του τηλεθεατή για τη θετική της ενέργεια, τον αυθορμητισμό, την αμεσότητα και τη ζωντάνια της.

Είκοσι εννέα χρόνια στη μικρή οθόνη, έχει διαγράψει τροχιά θριάμβου κερδίζοντας το δύσκολο στοίχημα της διαχρονικότητας.

Η Μαρία Μπεκατώρου, επιστρέφει στο MEGA, εννέα χρόνια μετά, για μία άκρως ψυχαγωγική τηλεοπτική σεζόν.

Γιατί οι αυθεντικοί άνθρωποι είναι η καλύτερη παρέα.

Το MEGA της εύχεται καλή αρχή».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου:

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να τα πούμε. Νιώθω όμως ότι δεν αργεί η στιγμή που θα ξανασυνατηθούμε. Στο Mega θα συναντηθούμε και ετοιμάζουμε φανταστικά πράγματα»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ