Ο αγαπημένος Έλληνας μάγειρας Ηλίας Μαμαλάκης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου του ALPHA. Αυτό που ξεχώρισε ήταν η σκληρή κριτική του στον Τούρκο παραγωγό για το μαγειρικό ριάλιτι Top Chef,αλλά και του ΑΝΤ1 Game of Chefs. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του. «Το είδα το Top Chef και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν […]

Ο αγαπημένος Έλληνας μάγειρας Ηλίας Μαμαλάκης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου του ALPHA. Αυτό που ξεχώρισε ήταν η σκληρή κριτική του στον Τούρκο παραγωγό για το μαγειρικό ριάλιτι Top Chef,αλλά και του ΑΝΤ1 Game of Chefs.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του.

«Το είδα το Top Chef και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ πενιχρό. Φταίει η ίδια η παραγωγή που έκανε ένα μίζερο κόνσεπτ, κυριολεκτικά, που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που έχουμε δει στο MasterChef».

“Δεν φταίνε οι chefs. Στο δικό μας κύκλωμα, αυτοί οι chefs είναι από τους καλύτερους της Ελλάδας. Ήταν μια μίζερη παραγωγή. Μια παραγωγή τόσο πολύ φτωχική που δεν μπορούσε να βγάλει την ατμόσφαιρα μεγαλείου του διαγωνισμού. Θα έρθει τώρα το “MasterChef” το οποίο θα σαρώσει. Τα παιδιά αυτά έχουν μια αύρα μεταξύ τους. Έχουν γίνει φίλοι. Κάνουν πλάκα μεταξύ τους χωρίς να παρεξηγούνται. Έχουν γνώσεις”.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Game of Chefs

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Top Chef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι