Κούνησε μαντήλι στην Κατερίνα Καινούριου ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό τους. Τι να κάνει και η Καινούργιου. Το έριξε και λίγο εξω. Να πάνε κατω τα φαρμάκια. Ο Τσαγκρίδης ο οποίος διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον Μύρωνα Στρατή, έχει συνδεθεί με κοπέλα από το περιβάλλον του τραγουδιστή. Η 25χρονη τραγουδίστρια της εναλλακτικής ποπ μάλιστα […]

Κούνησε μαντήλι στην Κατερίνα Καινούριου ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό τους. Τι να κάνει και η Καινούργιου. Το έριξε και λίγο εξω. Να πάνε κατω τα φαρμάκια.

Ο Τσαγκρίδης ο οποίος διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον Μύρωνα Στρατή, έχει συνδεθεί με κοπέλα από το περιβάλλον του τραγουδιστή. Η 25χρονη τραγουδίστρια της εναλλακτικής ποπ μάλιστα φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Τσαγκρίδη, με το φλερτ να είναι αμοιβαίο και την Ελληνίδα παρουσιάστρια να το φυσάει και να μην κρυώνει…

Χαμός γίνεται με το χούφτωμα στην Κατερίνα Καινούργιου. όχι παραλίγο, και της φαντασίας μας αλλά κανονικό βαρβάτο χούφτωμα μπροστά σε κόσμο.

Η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με την κολλητή της, διασκέδαζαν σε κάποιο κλαμπ και λίγο τα ποτά λίγο η καλή διάθεση να το χέρι της φίλης στο στήθος της Καινούργιου, ου είχε βγει έξω και πήγαινε βόλτα. Λέτε η φίλη της να έβαλε το χέρι της για να το κρύψει.

Καλές δεν ήταν αλλά έγιναν, από την Μύκονο. Όταν έκαναν παρέα σαν ζευγάρια. Τότε η Καινούργιου ήταν με τον Γιώργο Σαμαρά και η Χριστίνα Στεφανίδη με τον Παναγιώτη Κονέ!

Μόνες τώρα και το έριξαν έξω.

Καινούριου

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ