Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα  πιο χαλαρή η τραγουδίστρια αφού έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο House of Fame που τελείωσε πριν αρκετό καιρό. Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς στο νέο σπίτι της στην Γλυφάδα. Φυσικά μαζί με την μεγάλη αγάπη των τελευταίων ετών, που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Μιλάμε για τον πρώην ποδοσφαιριστή του […]

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα  πιο χαλαρή η τραγουδίστρια αφού έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο House of Fame που τελείωσε πριν αρκετό καιρό.

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς στο νέο σπίτι της στην Γλυφάδα. Φυσικά μαζί με την μεγάλη αγάπη των τελευταίων ετών, που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Μιλάμε για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μποτία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Αλλαγές για την καυτή τραγουδίστρια που αποφάσισε να γίνει ξανθιά. Το καλοκαίρι όμως είναι δεν είναι μόνο χαλάρωση και διακοπές για την τραγουδίστρια που μόλις τελείωσε τα γυρίσματα για το τραγούδι, «Αεράκι», που είναι στην κυκλοφορία από την Τρίτη 27 Ιουλίου.

Οι ανάγκες για το video clip ήταν αυτές που την οδήγησαν να κάνει σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση η καυτή ποπ σταρ. 

Έγινε ξανθιά, άλλαξε το χτένισμα στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Φυσικά πολλά τα θετικά σχόλια μόλις ανέβασε την φωτογραφία με το νέο look στο προφίλ της στο instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ