Ζωή σαν παραμύθι θα λέγαμε αν αναφερόμασταν στην Ζωή της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Μία γυναίκα που αγαπήθηκε τόσο πολύ και μάγεψε στην κυριολεξία πολλούς άντρες οι οποί ήτα διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για αυτήν. Περνούν τα χρόνια και γιόρτασε τα 88α της γενέθλια παρέα με τους αγαπημένους της φίλους. Όπως πάντα κομψή και εντυπωσιακή η […]

Ζωή σαν παραμύθι θα λέγαμε αν αναφερόμασταν στην Ζωή της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Μία γυναίκα που αγαπήθηκε τόσο πολύ και μάγεψε στην κυριολεξία πολλούς άντρες οι οποί ήτα διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για αυτήν.

Περνούν τα χρόνια και γιόρτασε τα 88α της γενέθλια παρέα με τους αγαπημένους της φίλους. Όπως πάντα κομψή και εντυπωσιακή η αγαπημένη Ζωζώ ήταν μαζί με την φίλη της Άννα Φώνσου.

«Το καλύτερο δώρο για εμένα είναι να είμαι υγιής για να μπορώ να δουλεύω. Το μυστικό της επιτυχίας μου με τους άντρες ήταν ότι ήμουν σοβαρή. Δεν είχα φλερτ και δούλευα πάρα πολύ. Αρκετά από τα χρήματα που έβγαλα πήγαν για το σπίτι μου στην Κινέττα που κάηκε. Ήταν τα πάντα για εμένα αυτό το σπίτι, ήταν η ψυχή μου, αλλά δυστυχώς κάηκε»

σαπουντζακη

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ