Η οικογένεια Ωνάση ήταν γνωστή παγκοσμίως. Η τεράστια οικονομική επιφάνεια της οικογένειας δεν ήταν το μόνο χαρακτηριστικό που τους έκανε διάσημους. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης εκτός από επιτυχημένος κροίσος ήταν ένας τρομερά εύστροφος και ικανός επιχειρηματίας. Τα χρήματα όμως δεν έφεραν την αναμενόμενη ευτυχία στην οικογένεια. Ο Ωνάσης φαίνεται πως εκτός από εκατομμύρια κληροδότησε και στην […]

Η οικογένεια Ωνάση ήταν γνωστή παγκοσμίως. Η τεράστια οικονομική επιφάνεια της οικογένειας δεν ήταν το μόνο χαρακτηριστικό που τους έκανε διάσημους. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης εκτός από επιτυχημένος κροίσος ήταν ένας τρομερά εύστροφος και ικανός επιχειρηματίας. Τα χρήματα όμως δεν έφεραν την αναμενόμενη ευτυχία στην οικογένεια.

Ο Ωνάσης φαίνεται πως εκτός από εκατομμύρια κληροδότησε και στην οικογένεια του μία βαριά κατάρα.
Με την τελευταία απόγονο της ελληνικής εφοπλιστικής οικογένεια να έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στην ζωή της παρόλο το νεαρό της ηλικίας της.
Αθηνά Ωνάση σε καμία περίπτωση δεν δίνει την εικόνα μίας πλούσιας κληρονόμου. Προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατώντας χαμηλό προφίλ.

Για το μόνο που μας δίνει πληροφορίες είναι η αγάπη της για την ιππασία την οποία την έχει από μικρή.
Μία μοναχική κοπέλα που απ ότι φαίνεται παρά την μεγάλη περιουσίας της δεν κατάφερε να αγοράσει έστω λίγο από την ευτυχία

Έχασε την μητέρα της σε πολύ μικρή ηλικία όταν ήταν μόλις τριών ετών. Με την ίδια να είναι ένα παιδί δυστυχισμένου γάμου μίας και ήταν γνωστές η ερωτικές ατασθαλίες του πατέρα της. Είναι ολοφάνερο πως μεγάλωσε χωρίς την απαραίτητη αγάπη.

Απεχθάνεται την Ελλάδα

Όσον αφορά τον πατέρα της οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες.
Η Αθηνά Ωνάση όμως ατύχησε και στον γάμο της.
Με κοινό τους ενδιαφέρον την ιππασία, μάλλον και το μοναδικό που είχαν, το 2003 γνώρισε τον σύζυγο της Álvaro de Miranda Neto.

Για τον οποίο έκανε την τεράστια επένδυση των 8,6 εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά σπιτιού στο Σάο Πάολο.
Φυσικά το όνειρο έσβησε πριν 
καν αρχίσει. Ο σύντροφος της εκτός από τις εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε την εκμεταλλεύτηκε και οικονομικά. Το διαζύγιο δεν άργησε με την έκδοσή του το 2017.

Με πληροφορίες ο πρώην σύζυγός της να παίρνει 11.000.000 δολάρια.
Με δυσάρεστες εμπειρίες που έχουν αφήσει μεγάλες πληγές στην ίδια από ότι φαίνεται μάλλον πάσχει από διάφορα ψυχικά νοσήματα. Με την ίδια να δηλώνει ότι απεχθάνεται κάθε τι ελληνικό βλέπουμε ότι  προσπαθεί να αποτινάξει κάθε τι είχε σχέση με την οικογένειά της.

Προφανώς ο λόγος είναι ότι σίγουρα δεν έχει να θυμάται τίποτα ευχάριστο. Έτσι λοιπόν σε μία προσπάθεια να απαλλαχτεί από κάθε δυσάρεστη ανάμνηση δηλώνει δημόσια ότι σιχαίνεται την ίδια της την καταγωγή.
Το νεότερο που γνωρίζουμε για την ίδια είναι η σχέση της με τον Alberto 
Zorzi οποίος μάλιστα ήταν και παντρεμένος.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι