Γλυκά Νερά: Οι εικόνες συνυφασμένες με το έγκλημα φρίκης στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την χώρα. Μια μάνα αφήνει την τελευταία της πνοή δίπλα στο αγγελούδι της. Ο άνθρωπος με το αγγελικό πρόσωπο που στην αρχή κατάφερε να συγκινήσει και να προκαλέσει τη συμπόνοια της κοινής γνώμης, δεν κατάφερε εν τέλει να κοροϊδέψει την ΕΛ.ΑΣ […]

Γλυκά Νερά: Οι εικόνες συνυφασμένες με το έγκλημα φρίκης στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την χώρα. Μια μάνα αφήνει την τελευταία της πνοή δίπλα στο αγγελούδι της.

Ο άνθρωπος με το αγγελικό πρόσωπο που στην αρχή κατάφερε να συγκινήσει και να προκαλέσει τη συμπόνοια της κοινής γνώμης, δεν κατάφερε εν τέλει να κοροϊδέψει την ΕΛ.ΑΣ και να καλύψει τη γυναικτονία που διέπραξε στις 11 Μαΐου στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Τελικά τον στρίμωξαν με τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους και ομολόγησε ο σύζυγος της ότι αυτός δολοφόνησε την γυναίκα του. Και μας είχε τρελάνει στο θέατρο ολο αυτόν τον καιρό.

Βγήκε στο φως το ημερολόγιο της Καρολάιν
Σημαντικό εύρημα για τη δολοφονία της Καρολάιν αποτελεί το κρυπτογραφημένο ημερολόγιο του θύματος που ρίχνει φως στις σχέσεις της με τον 32χρονο.

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές του 32χρονου πιλότου για το μοιραίο βράδυ που ανέβηκε στη σοφίτα και έβαλε τέλος στη ζωή της Καρολάιν.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ