Γλυκά Νερά: Οι εικόνες συνυφασμένες με το έγκλημα φρίκης στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την χώρα. Μια μάνα αφήνει την τελευταία της πνοή δίπλα στο αγγελούδι της που κλαίει και λίγο αργότερα το βλέπουμε να μεταφέρεται από τη βίλα στα χέρια στενών συγγενών του. Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας είναι εκείνος που ειδοποιεί την αστυνομία […]

Γλυκά Νερά: Οι εικόνες συνυφασμένες με το έγκλημα φρίκης στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την χώρα. Μια μάνα αφήνει την τελευταία της πνοή δίπλα στο αγγελούδι της που κλαίει και λίγο αργότερα το βλέπουμε να μεταφέρεται από τη βίλα στα χέρια στενών συγγενών του.

Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας είναι εκείνος που ειδοποιεί την αστυνομία και κάνει τις πρώτες περιγραφές. Από εκεί στις σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο κι στις έρευνες με στόχο να χυθεί άπλετο φως, στη δολοφονία της 20χρονης.

Τελικά τον στρίμωξαν με τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους και ομολόγησε ο σύζυγος της ότι αυτός δολοφόνησε την γυναίκα του. Και μας είχε τρελάνει στο θέατρο ολο αυτόν τον καιρό.

Η κατάθεση του δολοφόνου της Καρολάιν – Ποινική δίωξη σε βάρος του

Ο γυναικοκτόνος «έσπασε» και ομολόγησε την δολοφονία της Κάρολαϊν 37 ημέρες μετά

Ο άνθρωπος με το αγγελικό πρόσωπο που στην αρχή κατάφερε να συγκινήσει και να προκαλέσει τη συμπόνοια της κοινής γνώμης, δεν κατάφερε εν τέλει να κοροϊδέψει την ΕΛ.ΑΣ και να καλύψει τη γυναικτονία που διέπραξε στις 11 Μαΐου στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον συζυγοκτόνο
Ο γυναικοκτόνος πέρασε το βράδυ στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ αφού ομολόγησε το φρικτό έγκλημα έπειτα από επτάωρη κατάθεση

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ