Ο τηλεοπτικός σταθμός  Star, καλωσόρισε στην οικογένεια του καναλιού τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα.  Θα κάνουν την νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή, “Breakfast at Star” Πρώτη φορά τηλεόραση και φυσικά όλοι περιμένουν να δουν πόσο καλά γράφουν στο γυαλί. Αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο Ο Γιώργος και η Ελίνα, είναι το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους […]

Ο τηλεοπτικός σταθμός  Star, καλωσόρισε στην οικογένεια του καναλιού τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα.  Θα κάνουν την νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή, “Breakfast at Star”

Πρώτη φορά τηλεόραση και φυσικά όλοι περιμένουν να δουν πόσο καλά γράφουν στο γυαλί.

Αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο

Ο Γιώργος και η Ελίνα, είναι το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια.  Θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!

Ο Γιώργος και η Ελίνα είναι αχώριστοι φίλοι, αγαπημένοι συνεργάτες και έχουν πολύχρονη… προϋπηρεσία στο πρωινό ξύπνημα. Έτσι όπως όλοι το επιθυμούμε: χαλαρό, γλυκό, φιλικό, με θετική ενέργεια, αισιόδοξη διάθεση, και φυσικά χιούμορ! Η τέλεια συντροφιά για το ξεκίνημα της ημέρας.

Γιώργος και Ελίνα: “Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε την ενέργεια και τη χημεία μας από το ραδιοφωνικό στούντιο στο τηλεοπτικό πλατό του Star!”

Μαζί με τον Γιώργο και την Ελίνα, θα είναι και οι Τάσος Μπιμπισίδης, Τζώρτζια Γεωργίου, Νανά Ηλιοπούλου και η Άση Μπήλιου, Στο τιμόνι της εκπομπής είναι η έμπειρη Ελεάννα Τρυφίδου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ