Μπορεί η όμορφη Ελένη να κλείνει ένα χρόνο σχεδόν εκτός τηλεόρασης, αλλά η επιστροφή της δεν αργεί να έρθει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sports365.gr η Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει το μήλον της έριδος σε πολλά κανάλια και προσπαθούν να τη διεκδικήσουν. Όμως η “βασίλισσα της τηλεόρασης” είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με μεγάλο κανάλι […]

Μπορεί η όμορφη Ελένη να κλείνει ένα χρόνο σχεδόν εκτός τηλεόρασης, αλλά η επιστροφή της δεν αργεί να έρθει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sports365.gr η Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει το μήλον της έριδος σε πολλά κανάλια και προσπαθούν να τη διεκδικήσουν. Όμως η “βασίλισσα της τηλεόρασης” είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με μεγάλο κανάλι και έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές.

Ο λόγος για το κανάλι του Αμαρουσίου, που ήταν και σταθμός της καριέρας της, καθώς ξεκίνησε από εκεί την πορεία της. 

“Βασίλισσα της τηλεόρασης”

Αυτή τη φορά καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε δύο project εκπομπών. Η μία πρόταση αφορά σε καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή, ενώ της έχει προταθεί επίσης να παρουσιάζει κι ένα εβδομαδιαίο show στην prime time ζώνη. 

Μέχρι το Πάσχα αναμένεται να έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο, αφού χρονικά είναι και η περίοδος που κάθε κανάλι κλείνει το budget για το πρόγραμμα τςη επόμενης σεζόν. Επομένως, θα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Το μόνο βεβαιο είναι πως η Ελένη Μενεγάκη θα αποτελέσει ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια, αφού σε όποια ζώνη και να την τοποθετήσει ένα κανάλι θα φέρει ένα σωρό από διαφημιστικές εταιρείες.

Ας μην ξεχνάμε πως από μόνη της θεωρείται δυνατή τηλεοπτική μετοχή!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ