Η Κατερίνα Καραβάτου έκλεισε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην τελευταία τετραετία στο STAR και μετά από 4 χρόνια στη «Φωλιά των Κου Κου», και έπεσαν οι τίτλοι τέλους από το Star. Σας το είχαμε δώσει από πολύ νωρίς εδώ. Αλλά εδώ και καιρό όπως μαρτυρούν οι συνεργάτες της στις εκπομπές της στο STAR ήταν μόνιμα […]

Η Κατερίνα Καραβάτου έκλεισε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην τελευταία τετραετία στο STAR και μετά από 4 χρόνια στη «Φωλιά των Κου Κου», και έπεσαν οι τίτλοι τέλους από το Star. Σας το είχαμε δώσει από πολύ νωρίς εδώ.

Αλλά εδώ και καιρό όπως μαρτυρούν οι συνεργάτες της στις εκπομπές της στο STAR ήταν μόνιμα μελαγχολική, αρκετές έκλαιγε, και γενικά ήταν άλλος άνθρωπος. Το αντίθετο από τον σύντροφο της Κρατερό Κατσούλη που είναι στην καλύτερη φάση της ζωή του.

Ο Κρατερός συμμετέχει στην ταινία “Σμύρνη μου Αγαπημένη”. Είναι πολύ ευδιάθετος, και βρίσκεται σε φάση ανανέωσης της εξωτερικής του εμφάνισης. Μέχρι και εμφύτευση μαλλιών λέγεται ότι έκανε.

Μεγάλες αλλαγές! Πότε γίνεται αυτό; Μετά από ένα μεγάλο χωρισμό; Μάλιστα.

Σας το είχαμε δώσει πρώτοι εδώ και πολύ πολύ καιρό. Κανένα παράπονο.

Ήρθε και επίσημα ο χωρισμός.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους».

Το ζευγάρι ξεκίνησε την σχέση του αρχές του 2009 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 25 Ιουλίου 2011.  Τον ίδιο χρόνο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί Αέλια, και το 2016 το δεύτερο παιδί τους Αρίωνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ