Πολλοί είναι εκείνοι που νομίζουν ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ σχέσεις με γυναίκες. Λάθος!

Ο Στέφανος Κασσελάκης απ’ όταν έγινε γνωστό ότι πρόκειται να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τράβηξε σαν μαγνήτης όλα τα φώτα της δημοσιότητας για διάφορους λόγους.

Ένας από αυτούς ήταν η ανοιχτή του τοποθέτηση σχετικά με το ότι είναι παντρεμένος στην Αμερική με τον Τάιλερ Μακμπέθ, που έγινε γνωστός μέσα μόνο σε λίγες ώρες.

Πολλοί είναι εκείνοι που νομίζουν ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ σχέσεις με γυναίκες. Λάθος!

Στο παρελθόν ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή», διατηρούσε σχέση με γυναίκα και μάλιστα ιδιαίτερα εντυπωσιακή, η οποία σχέση διήρκησε πέντε χρόνια, από τα 21 έως τα 26 του.

Όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά «Το πρώτο coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Τάιλερ. Το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26 μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι, το 2019 πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ θέματα».

Πηγή: dailymedia.com.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ