«Λάμψη» από το GNTM απέκτησε το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Στο 8ο του live, συμμετείχαν μοντέλα, που έχουν λάβει μέρος στον γνωστό διαγωνισμό μόδας. Χαρά Παππά και Σπυριδούλα Κάιζερ εντυπωσίασαν χορεύοντας cha cha cha και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους […]

«Λάμψη» από το GNTM απέκτησε το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Στο 8ο του live, συμμετείχαν μοντέλα, που έχουν λάβει μέρος στον γνωστό διαγωνισμό μόδας.

Χαρά Παππά και Σπυριδούλα Κάιζερ εντυπωσίασαν χορεύοντας cha cha cha και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Η Βίκυ Καγιά, η οποία για αρκετά χρόνια παρουσίασε και ήταν στην κριτική επιτροπή του GNTM, ανέβασε στη σκηνή και άλλους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, τους Δημοσθένη Τζουμάνη, Άννα-Μαρία Ηλιάδου και Όλγα Καλογήρου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε και σχετική πλάκα, λέγοντας ότι έχουν reunion. Μάλιστα, πέταξε και ατάκα «φωτιά», καθώς αποκάλεσε τον Τζουμάνη «γύπα».

Χαρακτηριστικά είπε: «Έλα γύπα, έλα. Reunion έχουμε σήμερα. Παιδιά, μην βάζετε τον γύπα ανάμεσα στα κορίτσια, κινδυνεύουν».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ