Μετά το διάλειμμα λόγω του κορωνοϊού το «Dancing With The Stars» επιστρέφει στις οθόνες μας. Επομένως, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το βράδυ το χορευτικό σόου. Απόψε, στο «Dancing with the Stars» special guest θα είναι η Δανάη Παππά, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Σασμός», η οποία μεταμορφώνεται σε μία […]

Μετά το διάλειμμα λόγω του κορωνοϊού το «Dancing With The Stars» επιστρέφει στις οθόνες μας. Επομένως, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το βράδυ το χορευτικό σόου.

Απόψε, στο «Dancing with the Stars» special guest θα είναι η Δανάη Παππά, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Σασμός», η οποία μεταμορφώνεται σε μία παραμυθένια ηρωίδα και χάνεται σε ένα δάσος γεμάτο με όνειρα και εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες!

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του προγράμματος πήρε και μια απόφαση για την προβολή του σόου. Θέλει να αναπληρώσει το «χαμένο» επεισόδιο και αποφάσισε να δώσει διπλή προβολή. Τι σημαίνει αυτό;

Δεδομένου ότι το STAR έχει ορίσει ως ημερομηνία του τελικού την 4η Φεβρουαρίου, έπρεπε να γίνει μια αναπροσαμοργή για να επιτευχθεί αυτό. Έτσι λοιπό, το χορευτικό σόου την επόμενη βδομάδα θα προβληθεί δύο φορές! Θα μεταδοθεί και την Παρασκευή 21/1 και την Κυριακή 23/1!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ