Είχαμε μπροστά μας ένα ακόμα live  στο χορευτικό σόου Dancing with the stars, δεν θα πάρουμε τελικά. Αλλά το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, που παίζει δυνατά στο Star, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά κατέβασε ρόλά για λίγο, αφού η επέλαση του κορονοιού άφησε πολλα κρούσματα. «Η ευρεία διασπορά του ιού στην κοινότητα […]

Είχαμε μπροστά μας ένα ακόμα live  στο χορευτικό σόου Dancing with the stars, δεν θα πάρουμε τελικά.

Αλλά το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, που παίζει δυνατά στο Star, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά κατέβασε ρόλά για λίγο, αφού η επέλαση του κορονοιού άφησε πολλα κρούσματα.

«Η ευρεία διασπορά του ιού στην κοινότητα και ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που εργάζονται για την παραγωγή, μας επιβάλλουν για την προστασία των συντελεστών και εργαζομένων»,

Η επίσημη ανακοίνωση του Star

«Η παραγωγή της εκπομπής, οι εργαζόμενοι στα studio αλλά και το Star, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τις πρόβες, τα γυρίσματα αλλά και τη ζωντανή μετάδοση, για την προστασία των διαγωνιζόμενων αλλά και των εργαζόμενων στο πλατό, είχαν καταφέρει να περιορίσουν τα κρούσματα στο ελάχιστο.

Ωστόσο, η ευρεία διασπορά του ιού στην κοινότητα και ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που εργάζονται για την παραγωγή, μας επιβάλλουν για την προστασία των συντελεστών και εργαζομένων στο Πρόγραμμα να αναβάλλουμε το live της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2022».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ