Είχαμε το 10ο live  στο χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star. Κυριακή 19 Δεκεμβρίου σε απόλυτα glam χριστουγεννιάτικη διάθεση!   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η […]

Είχαμε το 10ο live  στο χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου σε απόλυτα glam χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Η ανεξάντλητα γοητευτική Βίκυ Καγιά μαζί με τον απίστευτα ευρηματικό Λάμπρο Φισφή, σε ένα λαμπερό, γιορτινό, ballroom τους 8 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, και τις πιο έντονες και εκρηκτικές χορογραφίες που ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό!

Τα 8 υπέροχα ζευγάρια έδωσαν τη χορευτική μάχη για την παραμονή τους στο πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show και διεκδήκησαν την υψηλή βαθμολογία της έμπειρης κριτικής επιτροπής, με τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis αλλά και τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.

Η ώρα της κρίσης

Στο τέλος σκηνή έμειναν μόνο δύο ζευγάρια.  Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η ντάμα του και η Μαριάννα Γεωργαντή και ο παρτενέρ της.

Τελικά το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν Μαριάννα Γεωργαντή και ο Σπύρος.

Τι ανακοίνωσε η Βίκυ Καγια για το επόμενο LIVE;

Το “Dancing with the stars” θα προβληθεί ξανά στις 31 Δεκεμβρίου και είπε επίσης οτι εκείνη τη βραδιά θα αλλάξει η σύνθεση των ζευγαριών.

Όλες οι αποχωρήσεις

Έχουμε μέχρι τώρα τις αποχωρήσεις. Γιάννης Δρυμωνάκος,  Έφη.  Ρεγγίνας Μακέδου, Έλενα Τσαγκρινού, Βικτόρια Χίσλοπ, Πάνος Γιαννακόπουλος,Τάσος Παλαντζίδης, Δημήτρης Κοκονίδης, Μαριάννα Γεωργαντή.

Ποια ζευγάρια έχουν μείνει.

Dominik Stars & Ειρήνη Λινάρδη

Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ

Έντουαρντ Στεργίου & Ελισάβετ Μαντάνη

Μπέσσυ Αργυράκη & Γιούρι Ντιμιτρόφ

Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη

Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ

Χριστίνα Βραχάλη & Αργύρης Αργυρόπουλος

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ