Είχαμε ένα ακόμα live  στο χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star. Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου οι τηλεθεατές είδαν ένα ακόμα live. Η ανεξάντλητα γοητευτική Βίκυ Καγιά […]

Είχαμε ένα ακόμα live  στο χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου οι τηλεθεατές είδαν ένα ακόμα live.

Η ανεξάντλητα γοητευτική Βίκυ Καγιά μαζί με τον απίστευτα ευρηματικό Λάμπρο Φισφή, σε ένα λαμπερό, γιορτινό, ballroom τους 8 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, και τις πιο έντονες και εκρηκτικές χορογραφίες που ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό!

Τα ζευγάρια έδωσαν τη χορευτική μάχη για την παραμονή τους στο πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show και διεκδήκησαν την υψηλή βαθμολογία της έμπειρης κριτικής επιτροπής, με τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis αλλά και τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.

Η ώρα της κρίσης

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται στο σόου χορού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ.

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε με τυχαία σειρά να ανακοινώνει τα ζευγάρια που θα παραμείνουν στον διαγωνισμό. Στο τέλος  έμειναν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γεράσιμος και η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης.

Τελικά η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης αποχώρησαν από τον διαγωνισμό.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ