Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου είχαμε ένα ακόμα επεισόδιο. Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star. Στα backstage ο Λάμπρος Φισφής, και στην κριτική […]

Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου είχαμε ένα ακόμα επεισόδιο.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.

Στα backstage ο Λάμπρος Φισφής, και στην κριτική επιτροπή παίζουν μπάλα οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis.

Την Κυριακή είδαμε το 7o live για το «Dancing with the Stars» και τα ζευγάρια, μας έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα με τις εμπνευσμένες χορογραφίες τους!

Για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή η Βίκυ Καγιά που άνοιξε το σόου έχοντας διπλά της τον Νίκο Μουτσινά.

Συγκεκριμένα, στο πλατό εμφανίστηκε εκτός από την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά και τον συμπαρουσιαστή Λάμπρο Φισφή, εμφανίστηκε και ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς είχε ετοιμάσει και τον λόγο που θα έβγαζε, αλλά τελικά τον διάβασαν οι παρουσιαστές του Dancing With The Stars.

Φυσικά έπεσε πολύ γέλιο.

Στο Κυριακάτικο Live ξεχωριστή η παρουσία του Νίκου Μουτσινά, που ξεδίπλωσε το ταλέντο του και στον χορό.

Χόρεψε Paso Doble με το τραγούδι από την ταινία “The Greatest Showman” και φυσικά είχε διπλά του τους χορογράφους του καναλιού.

Πολύ μεγάλη η προσπάθεια του Μουτσινά που έριξε πολύ ιδρώτα, και χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να συνέρθει.

Αλλά τα έδωσε όλα και τους ξεσήκωσε. όχι μόνο με αυτά που έλεγε, αλλά με τον χορό του.

Μόλις ολοκλήρωσε το χορευτικό του, ο Νίκος Μουτσινάς αποθεώθηκε από όλους. Με πρώτη την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, και στην συνέχεια την κριτική επιτροπή, που του είπε κολακευτικά σχόλια.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ