Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars (DWTS), που το βλέπουμε στο STAR, με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά. Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star. Την Κυριακή είδαμε το 5o live για το «Dancing with the Stars» και τα 13 […]

Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars (DWTS), που το βλέπουμε στο STAR, με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.

Την Κυριακή είδαμε το 5o live για το «Dancing with the Stars» και τα 13 ζευγάρια, μας έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα με τις εμπνευσμένες χορογραφίες τους!

Αλλά όπως φαίνεται οι Κυριακές είναι παρελθόν για το σόου.

Η χαμηλή τηλεθέαση που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της παραγωγής, τους αναγκάζει να πάνε σε άλλη ημέρα μετάδοσης του σόου. Οι Παρασκευές μας πλέον θα έχουν χορό.

Ξεκινούν αλλαγές στο «DWTS». Από Κυριακή… Παρασκευή! Ο λόγος της εν λόγω κίνησης του καναλιού.

Συγκεκριμένα την αποκάλυψη έκανε η Βίκυ Καγιά:

«Από την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και κάθε Παρασκευή θα έχουμε το DWTS και με βολεύει και πάρα πολύ όπως και τα υπόλοιπα παιδιά»

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ