Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 30/10 είχαμε το τρίτο επεισόδιο. Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star. Την Κυριακή είδαμε ένα ακόμα live για το «Dancing […]

Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 30/10 είχαμε το τρίτο επεισόδιο.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.

Την Κυριακή είδαμε ένα ακόμα live για το «Dancing with the Stars» και τα ζευγάρια, μας έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα με τις εμπνευσμένες χορογραφίες τους!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Γιώργο Καραβά μας καλωσόρισαν  στο #DWTSgr, την μεγαλύτερη χορευτική γιορτή!

Από τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις, απευθείας στο ballroom του DWTSgr! Ο Γιώργος Καραβάς έζησε την καλύτερη χορευτική στιγμή της ζωής του κάνοντας «Dirty Dancing» και δοκιμάζοντας τα βήματα ενός mambo

Πώς έκαναν το lift του dirty dancing;

Τί εχει να πει η Δανάη για την πειθαρχία του coach στον χορό;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ